Bram Nab beste van SV Unitas

Bram Nab is de beste FIFA’er van sv Unitas ’59 in Eindhoven. De speler van het tweede elftal van Unitas won van de ex-Unitasser Wouter Schelfaut. Thijs van Litsenburg werd uiteindelijk derde.

FIFA Tournament bij SV Unitas, Bram Nab wint het Toernooi

Na een spannende finale in het Broer Brands Clubhuis mocht Bram Nab zich de beste FIFA’er van Unitas noemen. Een degelijke 1-0 overwinning van zijn Man Utd. zorgde ervoor dat Wouter Schelfaur genoegen moest nemen met het zilver. Brazilië was niet opgewassen tegen de stootkracht van de Engelse formatie. Schelfaut mocht van geluk spreken dat hij zich überhaupt plaatste voor de knock-out fase. Met slechts twee punten (!) wist hij tweede te worden in zijn poule.

De derde prijs ging uiteindelijk naar Thijs van Litsenburg. Van Litsenburg rekende af met Gino van Rooijen. In de Allianz Arena stond na 90 minuten ook 1-0 op de borden.

Dat FIFA door veel voetballers gespeeld werd, wisten we. Maar ook bestuurslid Jos van het jeugdbestuur kon er wat van. Het ervaren lid wist helaas niet te overtuigen in de poulefase. Al zijn wedstrijden gingen jammerlijk verloren.

Tijmen Hendriksen verdient de credits voor de organisatie bij Unitas ’59. En zo rond 22:30 liep het toernooi tegen zijn einde. Wij hebben genoten en zien jullie graag volgend jaar weer terug!

De foto’s zijn te vinden op onze Facebookpagina, en op onze website.

Reageer