FIFA Tournament is op zoek naar jou!

Vrijdagavond 20:00

Je hebt er zojuist voor gezorgd dat het evenement in volle gang is. 64 deelnemers hebben zich genesteld achter de door jou opgestelde tv’s en PlayStations. De strijd kan beginnen. Terwijl je de wedstrijden volgt, ben je ondertussen druk bezig met het bijhouden van het speelschema en het verwerken van de uitslagen. Je maakt het de deelnemers zo goed mogelijk naar hun zin.

Als spelbegeleider bij FIFA Tournament zorg je voor een onvergetelijk evenement. Je sluit niet alleen de tv’s en PlayStations aan; je zorgt voor een fantastische avond. Samen met twee leeftijdsgenoten ben jij verantwoordelijk voor een e-evenement bij een bedrijf, sportvereniging, horeca-onderneming of winkel. Door op een ontspannen manier met de deelnemers en de organisatie om te gaan, creëer jij een uniek speelveld waar gezelligheid en competitie samenkomen. Je bent besluitvaardig, spontaan en toegankelijk, en je kunt goed met de apparatuur omgaan. 

Team

Je werkt veel samen in een teamverband. Afhankelijk van de klus ga jij met minimaal twee gezellige collega’s aan de slag. Waaronder Luc en/of Wesley, die de sturing verzorgen. Maar ook heb je contact met deelnemers en klanten. Je wordt onderdeel van de werknemerspoule en je wordt betaalt per klus.

Wat bieden wij

– Een marktconform salaris.
– Een flexibele baan, waarbij je zelf je werktijden bepaalt.
– Scherpe kortingen op elektronica.
– Afwisselende werkomgeving.
– Ongekend goede werksfeer met de leukste collega’s.

Jij bent/hebt

– Minimaal HAVO/VWO-denkniveau.
– Minimaal één volledige dag per maand beschikbaar.
– Beschikbaar op vrijdagen en in het weekend.
– Affiniteit met FIFA.

Ja, ik wil deze baan

Ben jij communicatief vaardig, sociaal, en weet jij hoe je mensen een onvergetelijk evenement bezorgt? Heb je affiniteit met de game FIFA en ben je op zoek naar een afwisselende en flexibele bijbaan? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Mail ons op sollicitatie@fifatournament.com en laat weten dat je ons team graag komt versterken!

Reageer