FIFA Tournament wordt onderdeel van WePlay Esports

FIFA Tournament wordt WePlay Esports

We zijn klaar voor een volgende stap. FIFA Tournament wordt onderdeel van WePlay Esports. Op termijn vallen al onze activiteiten onder WePlay Esports. FIFA Tournament wordt WePlay Tournaments. Dat betekent dezelfde kwaliteit die je van ons gewend bent, maar dan in een nieuw jasje. En het doel blijft hetzelfde: plezier geven!

Met WePlay Sports gaan wij nieuwe stappen zitten op het terrein van gaming, esports en events. Met een nieuwe bv-structuur geloven wij onze dromen sneller te kunnen realiseren. De komende weken passen wij onze website, social media-accounts en e-mailadressen aan. Uiteraard houden we je op de hoogte!

Update [28 september 2017]:
Ken je dat verhaal van FIFA Tournament dat onderdeel van Ultimate Esports werd? Ze werden het niet.. We zijn stom geweest. Alle stukken lagen klaar bij de notaris, de branding was in orde en de domeinnamen waren gekocht. Maar wat bleek? In Engeland stond een bedrijf onder precies dezelfde naam geregistreerd. En daar kwamen we twee weken geleden achter. Te laat dus.

Niet getreurd: we gaan verder onder een andere naam. Een naam die aansluit bij onze missie: plezier geven. Wij zijn er klaar voor. Wij worden WePlay Esports!

Reageer