Lancering WePlay FIFA 18 Cup

FIFA 20 stadion

In samenwerking met onze regionale partners organiseert WePlay Esports een nieuw concept: de WePlay FIFA 18 Cup! Een FIFA toernooi in jouw kantine, waarvan de winnaar zich plaatst voor onze regionale finale. Onze partner zorgt voor zichtbaarheid via hun website en sociale kanalen. Wij organiseren een onvergetelijk FIFA 18 toernooi waarbij we jou alles uit handen nemen.

Denk je er over na om een FIFA 18 toernooi te organiseren? Maar is het huren van PlayStations en televisies lastig? Stop met zoeken. Wij bieden de oplossing en met onze jarenlange ervaring zijn wij iedere uitdaging voor. Organiseer een FIFA 18 toernooi op de club, zonder je te beroepen op vrijwilligers. En dat is nog niet alles. Aan het einde van het seizoen worden alle beste FIFA 18 spelers uitgenodigd voor de regionale finale. Daar kunnen ze een echt esports-contract winnen!

De WePlay FIFA 18 Cup is een initiatief van WePlay Esports in samenwerking met VIDB, Haaglanden Voetbal, VoetbalRotterdam, Het Gelderse Voetbal, Tweenul en Rondom Voetbal. Meer informatie kun je vinden op weplaycup.nl

Juichende deelnemer FIFA 18 toernooi