Samenwerking met VR Productions

WePlay Esports gaat samenwerken met VR Productions. Sinds een paar maanden verzorgt VR Productions de aftermovies voor WePlay Esports. En vanaf nu doen zij dat als officieel productiepartner. Zo garanderen wij schitterende aftermovies van jouw event voor een scherpe prijs.

VR Productions is een initiatief van Joran de Vries (Gouda, 1996) & Tim Richters (Gouda, 1995). Joran en Tim zijn niet onbekend voor WePlay Esports. Naast het produceren van films, zijn zij Event Manager bij WePlay Esports. Joran en Tim over hun bedrijf: “Bezig zijn met onze passie en daarbij onze klanten erg blij maken met een video op maat is in één woord geweldig.”

VR Productions is een mediabedrijf dat zich specialiseert in het filmen en monteren van films. Van jongs af aan hebben Tim en Joran affiniteit met het filmen en monteren van video’s. Hun doel is om de kijker te informeren en te amuseren. Zij zorgen ervoor dat jouw boodschap met beeld en geluid overkomt bij jouw doelgroep. VR Productions is een jong en dynamisch bedrijf dat persoonlijk contact erg belangrijk vindt. In overleg met jou zorgen zij voor een video op maat! Geïnteresseerd in wat zij voor jou kunnen betekenen? Bekijk hun website of spreek Tim of Joran aan tijdens één van onze events.

We organiseren weer events. 😁 Lees hier ons hygiëneprotocol. 📝