RTV Rijnmond E-Soccer Cup

Samen met RTV Rijnmond organiseerden wij op vrijdag 18 mei de Rijnmond E-Soccer Cup. De beste spelers van al onze FIFA 18 toernooien uit de regio Rijnmond plaatsen zich voor deze finale op het kantoor van RTV Rijnmond. Middels een groepsfase + knock out namen grofweg veertig topspelers uit het Rotterdamse het tegen elkaar op. Alles werd middels een livestream uitgezonden en voorzien van commentaar, met analisten, interviews, een shoutcaster en alles wat er bij een professionele productie komt kijken.

Bovenstaande video omvat de slotfase van het toernooi, de finale, met de daarbij behorende prijsuitreiking en interviews. De uiteindelijke winnaar van het toernooi was Thijs Verkuil van VV Nieuwerkerk, Raav van der Eijk uit Maassluis werd verdienstelijk tweede. De prijzen werden uitgereikt door Frank van der Slot, de speler die namens Sparta uitkomt in de E-divisie. In de strijd om het brons was Leon den Boef met 6-2 te sterk voor Senna Muis.

De livestream op Facebook bereikte zo’n 7000 kijkers. Als je niet alleen de slotfase, maar het gehele toernooi wilt terugkijken, verwijzen wij je door naar de volgende pagina: klik hier.

We organiseren weer events. 😁 Lees hier ons hygiëneprotocol. 📝