Apex Legends: de nieuwste hit van Electronic Arts

Apex Legends

Na het enorme succes van Epic Games’ shooter Fortnite, leek het wachten op een nieuwe rage. En die is er; het Canadese Electronic Arts bracht Apex Legends een week geleden op de markt en heeft nu al meer dan 25 miljoen spelers. Hoe komt het dat deze game zo’n succes is?

De studio Respawn Entertainment werd in 2017 overgenomen door EA. Met het behalen van de 25 miljoen deelnemers zet Apex Legendsde groei voort die het direct na de release inzette. Acht uur na de introductie van het spel waren er een miljoen spelers en na 72 uur was dat toegenomen tot tien miljoen.

Het succes van de game legt Electronic Arts geen windeieren. Het aandeel van de techgigant steeg met ruim 16%. Dat de nieuwe hit ook in Nederland aanslaat, wordt bevestigt doordat gevestigde namen als Milan Knol de game omarmen.

Daarom bieden wij als WePlay Esports per direct ook Apex Legends gaming events aan. Wij hebben al ervaring met het gieten van een Battle Royale game in competitievorm, door de vele Fortnite events die wij al georganiseerd hebben. Meer informatie? Neem contact op of bel 020 220 2122.

We organiseren weer events. 😁 Lees hier ons hygiëneprotocol. 📝