Fortnitekampen.nl

Hoe zorg je dat kinderen ondanks de coronacrisis een onvergetelijke zomer beleven? Organiseer het tofste zomerkamp ooit!

de uitdaging

Door de corona crisis konden alle buitenlandse vakantieplannen de prullenbak in. Wij zagen hierdoor twee behoeftes ontstaan: de kinderen willen een tof alternatief en ouders een paar dagen rust. Aan ons de uitdaging om een onvergetelijk zomerkamp te organiseren.

de oplossing

Hoe zorg je voor een onderscheidend kamp? Speel in op het meest populaire spel van het moment onder de jeugd: Fortnite. We stelden een programma op waarbij deelnemers per dag twee uur gamen en zes uur bewegen. We spelen real life Battle Royale in een grote lasergame arena en we gooien met de ‘gouden Scar’ (bal) bij Fortnite trefbal. Uiteraard strijden de deelnemers op de PlayStation voor een Victory Royale en ontmoetten ze een bekende Youtuber. De combinatie tussen gamen en bewegen zorgt voor een unieke kampervaring.

de aanpak

We namen contact op met verschillende partijen om het idee in de praktijk te brengen. De rolverdeling was snel duidelijk. WePlay Esports is eindverantwoordelijk en specialist in game activiteiten. Met hulp van My Greatest Party en TeamAnimation zorgden we voor een unieke belevenis en pedagogische ondersteuning. Om de doelgroep te benaderen, zette Frequin een Facebook advertentiecampagne op en maakten zij content voor onze socials.

Resultaten

ONZE KLANTEN BEOORDELEN WEPLAY ESPORTS MET EEN 9,0

70% ORGANISEERT BINNEN EEN JAAR WEER EEN EVENT. EN JIJ?