Een EA Sports FC toernooi
organiseren op locatie.

Wij nemen alles uit handen.

Een toernooi op locatie

Wij organiseren een EA Sports FC op locatie. Of dat nou op een voetbalclub, middelbare school, kantoor of de camping is maakt niets uit. Wij maken er een feestje van! Wij nemen met onze gamecases mee, daar zitten de PlayStations en tv-schermen in. Daarnaast zorgen onze eventmanagers voor de op- en afbouw en begeleiden zij het event. Ons doel? Jou volledig ontzorgen en de deelnemers een onvergetelijke ervaring geven.

EA Sports FC toernooi organiseren

Wanneer je een gaaf toernooi wilt organiseren dan zit je bij WePlay Esports goed. Wij organiseren de leukste gaming en esports toernooien. Wij geloven er namelijk in dat Millennials en Generatie Z goed zijn te bereiken middels gaming en esports. Heb je behoefte aan meer informatie? Neem contact met ons op!

De voetbalgame

De voetbalgame is altijd enorm populair geweest. En dat is op de dag van vandaag nog steeds zo. Sinds 2023 is de naam ‘FIFA’ veranderd naar EA Sports FC. Door deze populariteit zagen we dat mensen graag tegen elkaar willen spelen. Zo ontstond het idee om dit in toernooi formaat te gieten en organiseren we jaarlijks ca. 500 toernooien.

Wat is een EA Sports FC toernooi?

Een EA Sports FC toernooi is een game toernooi dat gebaseerd is op echte voetbaltoernooien. Elk toernooi begint daarom met een poulefase waardoor iedereen minimaal drie wedstrijden speelt. Via de knock-out fase worden de finalisten bepaald, en uiteindelijk weten we wie zich tot winnaar van het toernoooi mag kronen!

Hoe organiseer je een toernooi?

Of je nou op de camping of met je voetbalteam een leuke jeugdactiviteit wil opzetten, op kantoor je collega’s uitdagen of in een jongencentrum met je vrienden wilt spelen: een EA Sports FC toernooi is altijd een goede optie. Daarnaast kun je dit ook gebruiken om reuring te creëren voor jouw nieuwe merk en om mensen naar jouw winkel te trekken. En het mooiste is: jij hoeft niks te doen. Wij ondersteunen je zelfs met de promotie door middel van onze PR-kit. Met onze online inschrijfomgeving hoef je zelfs niet je eigen deelnemers bij te houden in Excel. Wij ontzorgen jou volledig!