FIFA toernooi op locatie

Hoe tof is het om jouw eigen FIFA toernooi op locatie te organiseren? Bij WePlay Esports zijn we gespecialiseerd in het organiseren van esport evenementen. Met onze jarenlange ervaring maken wij een onvergetelijke ervaring van jouw FIFA event.

Jouw FIFA toernooi op locatie

WePlay Esports organiseert FIFA toernooien bij jou op locatie. Dit doen we onder andere voor particulieren, sportbonden, sportverenigingen, zakelijke klanten in o.a. retail, de vrijetijdssector, gemeentes, BVO, welzijnsorganisaties en scholen.  Met onze jarenlange ervaring helpen wij je vanaf begin tot eind met het organiseren van jouw FIFA toernooi zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de uitvoering, maar ook lekker kan genieten van het toernooi. Samen maken we er zo een onvergetelijke dag van.

Wij nemen alles uit handen

Wanneer je een FIFA toernooi laat organiseren door WePlay Esports, dan kan je ervan uitgaan dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. We helpen je niet alleen op de dag zelf, maar ook daarvoor met het promoten van het event. Zo hebben wij een pr-kit en een online inschrijfomgeving, wat jou enorm veel tijd zal besparen tijdens het promoten van het event.

Ook krijg je een vaste accountmanager waar je terecht kunt met al je vragen. Op de dag zelf zorgen we voor een FIFA toernooi schema, zetten de gamecases en het 55 inch finalescherm neer en onze eventmanager verzorgt de spelbegeleiding én voor de juiste vibe. Zo kan jij lekker meegenieten van het event.

Wat is een FIFA 23 toernooi

FIFA 23 toernooi

FIFA 23 is de nieuwste versie van het populaire FIFA spel. Een FIFA 23 toernooi lijkt op andere voetbaltoernooien en daarom begint het ook met de poulefase. Hier worden de spelers gelijkmatig verdeeld waarna iedere speler drie tot vier wedstrijden in de poulefase speelt. Hierna zullen een of twee beste spelers doorgaan naar de knock-out fase.

 

De finale zullen we op groot scherm kijken, waardoor het lijkt alsof je echt in een voetbalstadion staat. Wanneer je een FIFA 23 toernooi laat organiseren door WePlay Esports beleven de spelers gegarandeerd een onvergetelijke ervaring. Wij zorgen ervoor dat het net is alsof de spelers meedoen met de Edivisie.

FIFA heeft een nieuwe naam

Vanaf 2023 heeft het populaire FIFA spel een nieuwe naam: EA Sports FC. Hier had EA Sports een goede reden voor, maar wij van WePlay Esports vinden FIFA toernooi toch wat lekkerder klinken. Dus of je nou een FIFA toernooi of EA Sports FC toernooi wilt organiseren: bij ons ben je nog steeds aan het juiste adres.

Livestream organiseren

Wil je een livestream organiseren voor jouw event? Ook dat is mogelijk bij Weplay Esports. Hiermee creëer je een uniek hybride event doordat het gedeeltelijk op locatie en gedeeltelijk online plaatsvindt. Door jouw event te livestreamen kunnen ook de thuisblijvers en andere fans meegenieten van alle hoogtepunten van jouw event. Met onze ervaren producenten zorgen we ervoor dat beelden van de game worden gecombineerd met camerabeelden van de commentator en de deelnemers. Net alsof het een live tv-show is, alleen dan op het social mediakanaal van jouw organisatie.

Jouw doelgroep bereiken met een livestream

Livestreams zijn het nieuwe tv kijken voor jongeren. Dat is dan ook precies de reden dat je met een livestream van jouw event een hele nieuwe doelgroep kunt bereiken die met traditionele media moeilijk te bereiken is. Daarbij vergroot je de interactie tussen kijkers en het evenement doormiddel van de chatfunctie en bouw je zo een online community op rondom jouw merk. En heeft iemand het gemist? Dan is de livestream gewoon terug te kijken via een kanaal zoals YouTube.

Livestream organiseren

Online FIFA toernooi organiseren

Bij WePlay Esports organiseren we niet alleen fysieke FIFA toernooien. Een online FIFA event organiseren doen we namelijk net zo graag. Dit is de manier om elkaar makkelijk te bereiken en een leuke manier om elkaar ook nog buiten de sportclub te ontmoeten. Door een online FIFA tournament te organiseren breng je mensen bij elkaar en maak je een online event uniek. Speel jij jouw volgende FIFA 23 toernooi online?

 

Esports en gaming

Alles wat wij bij WePlay Esports doen is gebaseerd op gaming en esports: offline en online, met en zonder bewegen. Of je nou op zoek bent naar leuke activiteiten op eigen locatie of een online event: wij zijn het event bureau dat ervoor zorgt dat jouw evenement onvergetelijk wordt.

FIFA esports

FIFA is al jarenlang één van de populairste games in Nederland en België. Niet gek dus dat onze FIFA toernooien ook al jarenlang een hit zijn. Zoals al onze events is ook het FIFA toernooi een combinatie van esports en gaming. Wij geloven namelijk dat dit dé manier is om millennials te bereiken en te activeren.

Gamen en bewegen

Bij WePlay Esports geloven we dat gamen en bewegen samen kunnen gaan. Ben je benieuwd hoe je esports kan inzetten om kinderen en jongeren te laten bewegen? Wij denken graag met je mee om game-elementen naar een fysiek element te vertalen. Dit doen we bijvoorbeeld met onze unieke FIFA Skill Games.

FIFA Skill Games

Bij WePlay Esports is het mogelijk om gamen en bewegen met elkaar te combineren. Esports wordt vaak geassocieerd met stilzitten, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Een FIFA toernooi is namelijk perfecte te combineren met onze FIFA Skill Games. Hiermee wordt het spel namelijk gecombineerd met diverse beweegelementen. Zo’n event maakt je dag pas echt uniek. De spelers zijn namelijk de hele dag actief oefeningen aan het doen die rechtstreeks uit het FIFA spel komen. Verder denken we graag met u mee hoe sporten gegamificeerd kunnen worden. Esports is namelijk ook een topsport en zorgt voor actieve stimulatie van bewegen onder jongeren. Dit is natuurlijk hartstikke goed voor hun ontwikkelen. Ze zullen namelijk niet alleen samenkomen om te bewegen, maar gaan zich hierdoor ook gelukkiger voelen. Als je voldoende beweegt dan zit je namelijk lekkerder in je fel, voel je je fitter en geniet je meer van het leven. Ben jij benieuwd naar hoe we esports kunnen inzetten om jongeren meer te laten bewegen? Stuur ons een berichtje en wij denken graag creatief met je mee.

FIFA cubes

Onze nieuwe FIFA cubes zijn ideaal om op momenten in te zetten waarop je awareness wilt creëren voor jouw merk en je jouw doelgroep wilt activeren. Met onze cubes is jouw merk goed zichtbaar en door de 360 graden opzet is het scherm goed te zien vanuit iedere hoek. Niet alleen kinderen, maar ook volwassenen vinden het geweldig. Eerder hebben we onze FIFA cubes al ingezet voor grote organisaties zoals Ajax en VodafoneZiggo. Wil je meer weten over onze FIFA cubes? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Voor wie is het FIFA toernooi?

Of het nou gaat om grote bedrijfsevenementen of een FIFA toernooi met vrienden: het FIFA toernooi is hiervoor en alles hier tussenin geschikt. Wat voor event je ook wilt organiseren, wij denken graag met je mee.

Merkactivatie

Een merkactivatie dat jouw merk tot leven brengt? Dat kan met onze online of hybride FIFA toernooien. Dit geeft jouw merkactivatie een originele invalshoek. Doormiddel van gaming creëren we verbinding. Bij WePlay Esports zijn we expert in het opzetten van merkactivaties die doelgericht, origineel en effectief zijn. Benieuwd naar wat we eerder gedaan hebben?

Bekijk hier onze merkactivatie voor Batavia Stad.

Product release of bedrijfsjubileum

Iets te vieren? Of je nou een nieuw product op de markt brengt of een bedrijfsjubileum wilt vieren: een FIFA toernooi is de perfecte manier om dit te doen. Een unieke manier om een bijzonder moment van je bedrijf te vieren met anderen. Meer weten?

Bekijk hier wat we voor Media Markt België hebben gedaan.

 

Leden activeren en betrekken bij sportclubs

Wil je jouw leden activeren of zorgen dat ze betrokken zijn bij jouw sportclub? Met esports zorgen wij ervoor dat jouw leden zich verbonden voelen met de club. Merk je bijvoorbeeld dat jonge mensen na het sporten niet meer blijven hangen op de club en hun binding verliezen? Dan kan dat serieuze gevolgen hebben voor het aantal leden en de hoeveelheid inkomsten voor de club.

Als je mensen weer aan je club wilt binden dan is een FIFA toernooi daar de perfecte oplossing voor. Voor voetbalvereniging AFC organiseerde wij bijvoorbeeld het grootste FIFA toernooi in Amsterdam ooit. Naast FIFA toernooien is ook de esportswall een goede oplossing om je leden langer op de sportclub te houden. Dit is een blijvende game-oplossing voor jouw clubhuis of bedrijfskantine. Daarnaast is ook de Gametower de perfecte oplossing voor in de kantine. Een losse TV en spelcomputer is hier bijvoorbeeld niet handig omdat dit vandalisme gevoelig is en niet makkelijk te verplaatsen. De Gametower is een eye-catcher en de oplossing om toch nog een spelcomputer in de kantine te plaatsen.

Bedrijfsevenementen

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje of ander bedrijfsevenement? Een bedrijfsevenement of andere zakelijke evenementen organiseren kan nog best lastig zijn, maar wij nemen alles van je uit handen. Met een FIFA toernooi zorg je er niet alleen voor dat iedereen plezier heeft, maar het zorgt ook nog eens voor teambuilding. Niet alleen op de dag zelf zullen collega’s dichterbij elkaar komen, maar ook hierna omdat er over deze unieke ervaring nog lang doorgepraat zal worden.

Niet alleen eenmalige bedrijfsevenementen, maar ook de wekelijkse vrijdagmiddagborrel kan er een worden om nooit te vergeten. Dit deden we bijvoorbeeld voor Arval. Speel een potje FIFA onder het genot van een drankje en ga heerlijk ontspannen het weekend in.

Beursactivatie

Opvallen op de beurs? Dat doe je gegarandeerd met een FIFA toernooi. Mensen zullen direct aangetrokken worden door jouw beursstand en dat is natuurlijk erg belangrijk voor een succesvolle beursdag.

Waarom WePlay Esports?

Bij WePlay Esports hebben we jarenlange ervaring met het organiseren van FIFA toernooien en andere esport events. Of je nou een FIFA toernooi wilt organiseren op de voetbalclub, als merkactivatie of als bedrijfsevenement: wij zoeken graag met jou naar een passende oplossing. Voor iedereen is een event op maat. Zo organiseren we toernooien voor groepen van 10 deelnemers, maar ook voor grotere events met zo’n 160 spelers.

Voor iedereen is er een FIFA toernooi op maat. Ons enthousiaste team zorgt voor een evenement dat jullie niet snel zullen vergeten én waarmee jullie doelen op het gebied van marketing & sales, merkactivatie, leren & ontwikkelen, het creëren van sociale verbinding of andere doelen worden behaald.

Een FIFA toernooi op locatie organiseren bij WePlay Esports

Ben je enthousiast en wil je een FIFA toernooi op locatie of een van onze andere activiteiten  zoals een Fortnite of Formule 1 event laten organiseren? Neem dan snel contact met ons op zodat we met je mee kunnen denken met jouw toffe event. Samen zorgen we ervoor dat het een onvergetelijke dag wordt met gewenste behaalde resultaten!

WePlay Esports is dé aanbieder van activiteiten op eigen locatie