FIFA toernooi

Een gaaf FIFA toernooi houden? Zet WePlay Esports in!

Een gaaf FIFA toernooi houden? Zet dan WePlay Esports in. Ons event bureau zorgt voor de leukste FIFA evenementen. En dat op iedere gewenste locatie. Zo organiseren wij events voor particulieren, sportbonden, sportverenigingen, zakelijke klanten, gemeenten, BVO, welzijnsorganisaties en scholen. Wij staan al sinds onze start in 2017 onder andere bekend om ons FIFA-Tournament.

Al onze events, merkactivaties en toernooien zijn volledig gebaseerd op het combineren van esports en gaming. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat gaming dé manier is om in contact te komen met millenials en hen te activeren. Onze centrale missie is dan ook ‘plezier geven’. Dit doen wij in samenwerking met deelnemers, klanten en ons enthousiaste team, waarin vriendschap centraal staat. Wij gebruiken altijd onze ondernemende geest, waarin het draait om ‘doen’. Wij vertellen je graag wat ons FIFA 23 toernooi precies inhoudt en hoe wij te werk gaan bij de organisatie van dit toffe event. Neem snel contact met ons op voor een FIFA toernooi bij jou op locatie of lees verder voor meer informatie over onze werkwijze, het FIFA 23 toernooi en onze vele mogelijkheden.

FIFA: de populairste game

Voordat we het FIFA toernooi ter sprake brengen, willen we je eerst wat meer vertellen over de FIFA game. FIFA is altijd een van de meest populaire games op de markt geweest. Vandaag de dag is deze game nog steeds razend populair. In de FIFA spellen kun je als speler met een land of een specifieke club spelen. Deze wereldberoemde serie bestaat al sinds 1993 en had in de eerste paar edities de naam ‘FIFA Soccer’ en ‘FIFA Football’. De game is ontwikkeld door EA Sports en er zijn zowel EK als WK edities verkrijgbaar. Elk jaar verschijnt er weer een nieuwe FIFA game, waarbij de ploegen, spelers en competities een update hebben gehad. De kwaliteit van het spel wordt dan ook steeds weer verbeterd. Als gevolg van deze populariteit ontstond het FIFA toernooi, waarin spelers tegen elkaar strijden. Wereldwijd is dit een van de meest populaire toernooien. En dat is niet zonder reden, want een FIFA 23 toernooi zorgt voor ongekend veel plezier.

Wat is een FIFA toernooi?

Een FIFA toernooi lijkt op andere voetbaltoernooien en begint daarom ook met de poulefase. Hierbij worden de spelers gelijkmatig verdeeld over de poule. Iedere speler zal 3 tot 4 wedstrijden in de poulefase spelen. De een of twee beste spelers zullen na de poule doorgaan naar de knock-out fase. De finale wordt op een groot scherm gespeeld, wat zorgt voor een waanzinnige sfeer. Net alsof je je in een echt stadion bevindt. Op deze manier beleven spelers een onvergetelijke FIFA esports dag. Het lijkt net alsof ze meedoen aan de eDivisie. Geloof ons, dit wil je zeker beleven.

FIFA toernooi van WePlay Esports: zo werkt het!

Wil je een evenement organiseren op je voetbalclub, tijdens de vrijdagmiddagborrel, in het buurthuis? Of ben je op zoek naar geschikte activaties of manieren om jouw merkbeleving naar the next level te tillen? Dan is een FIFA toernooi organiseren de beste optie. WePlay Esports heeft jou met onze FIFA esports de meest uitgebreide mogelijkheden te bieden. Wij kunnen alles voor je uit handen nemen. Dit houdt in dat wij de pr-kit en de online inschrijfomgeving voor jou maken. Ook krijg je een vaste accountmanager. Je kunt hem of haar bereiken als je vragen hebt, maar hij/zij ondersteunt je ook bij de promotie van het FIFA toernooi en brengt advies uit over een eventuele hoogte van de deelnemersbijdrage. Vraag je een bijdrage aan de deelnemers, heb je opbrengsten uit drankomzet en werk je met sponsoren? Dan kost je FIFA 23 toernooi je vrijwel niets.

Ook als je een bedrijfsevenement wilt organiseren, is een FIFA toernooi zeer geschikt. Zo kun je op een leuke manier aan teambuilding werken. Wij organiseren op de dag zelf het gehele FIFA toernooi op locatie. Hierbij maken we het FIFA toernooi schema en zetten we de gamecases en het 55’’ finalescherm neer. Onze gedreven eventmanager zorgt voor optimale spelbegeleiding. Net zoals bij een echt voetbaltoernooi, starten we met de poulefase. Vervolgens vindt de knock-outronde plaats. De standen houden we bij met een Ipad en wij zorgen er dan ook voor dat iedereen genoeg wedstrijden kan spelen. Is de grote finale voorbij, dan ontvangt de top 3 een speciaal aandenken. De winnaar plaatst zich voor de landelijke finale van het FIFA toernooi. Zet je ons in voor jouw zakelijke evenementen of activiteiten op eigen locatie, dan staat je ongetwijfeld een onvergetelijke dag te wachten.

FIFA Skill Games

Wil je gamen met bewegen combineren? Dan is dat zeker mogelijk via onze gave FIFA Skill Games. Wij hebben diverse beweegelementen gecombineerd met het populaire FIFA spel. Wil je zakelijke evenementen of andere activiteiten op eigen locatie organiseren? Dan kies je met een FIFA skill game dag voor een tof en uniek event. De deelnemers van de FIFA skill game dag zijn de gehele dag actief oefeningen aan het doen die uit de populaire FIFA game komen. Wij willen graag bijdragen aan een actievere samenleving en denken graag mee omtrent hoe sporten gecamificeerd kunnen worden. Esports is namelijk topsport en zorgt voor een actieve stimulatie van bewegen onder jongeren. Esports komt de ontwikkeling van jongeren zeker ten goede, want ze zullen niet alleen samenkomen om te bewegen, maar zich ook gelukkiger voelen. Wie voldoende beweegt, zal lekkerder in zijn vel zitten, meer genieten van het leven en zich een stuk fitter voelen. Als je je afvraagt hoe je esports kunt inzetten om jongeren meer te laten bewegen, denken wij graag met je mee omtrent oplossingen voor jouw situatie.

Online FIFA toernooi

Wil je een online FIFA of Fortnite toernooi organiseren? Het online evenement is razend populair. Tevens is het erg leuk om elkaar via deze manier buiten de sportclub te ontmoeten of een online vrijdagmiddagborrel te organiseren. Breng je mensen bij elkaar via een online event, dan wordt dit zeker geslaagd als je ook voor een echt gaaf event zorgt. Samen met jouw teamleden of collega’s speel je het FIFA toernooi online. Hierbij wordt de organisatie geheel door ons uit handen genomen door middel van onze voorgeïnstalleerde Nintendo Switches, Playstations 4, Playseats, online omgevingen, software, pr-kit met handleidingen en onze enthousiaste eventmanagers. En dat geheel op jouw gewenste locatie. Met ons FIFA 23 toernooi kom je op een originele manier samen met clubleden, collega’s of vrienden. Ook online teambuilding creëren is hierdoor mogelijk als je een online bedrijfsuitje wilt organiseren met ons gave FIFA toernooi.

Onze oplossingen per segment

WePlay Esports kan per segment oplossingen bieden middels ons gave FIFA 23 toernooi. Wij hebben 7 segmenten voor je op een rijtje gezet en vertellen wat we per segment voor je kunnen betekenen.

1. Sportclub
Jonge mensen blijven niet altijd lang hangen op de sportclub en gaan liever naar huis om te gamen. Hierdoor verliezen ze binding met de club. Het gevolg hiervan is dat de ledenaantallen teruglopen en ook de kantine-inkomsten verminderen. Wij kunnen het FIFA toernooi echter ook naar jouw sportclub brengen, waarbij clubleden de strijd met elkaar kunnen aangaan. En dat is niet het enige wat wij voor je kunnen betekenen, want we kunnen ook een FIFA Skill Game dag organiseren of een
esportswall ophangen in de kantine. Dit geeft leden van de club de gelegenheid elkaar te ontmoeten, waardoor er ook meer binding met de club zal ontstaan. En uiteraard zal dit ook de kantine-inkomsten en ledenaantallen ten goede komen.

2. Sportbond
Ben je actief bij een sportbond en vraag je je af hoe gaming gecombineerd kan worden met bestaande sporten? En ben je benieuwd hoe elementen uit het FIFA toernooi gecombineerd kunnen worden met jouw sport om deze aantrekkelijker te maken? Wij organiseren veel skillgame events en hebben ruime ervaring op het gebied van het vertalen van ingame-ervaringen naar fysieke beweegcomponenten. Deze herkenbare game-elementen zetten wij in om jongeren enthousiast te maken voor jouw sport. Ben je benieuwd hoe wij hierbij te werk gaan? Daar vertellen wij je natuurlijk graag meer over. Vraag ons gerust om meer informatie.

3. BVO

Ook betaald voetbalorganisaties (BVO’s) kunnen wij helpen met esports middels het FIFA 23 toernooi. Wij denken strategisch met je mee, creëren samen concepten en voeren de events uit. Zo zorgen wij ervoor dat het esportsdomein groot wordt binnen jouw club. Veel clubs hebben weinig kennis van esports in huis. Hoe kun je fans in jouw regio bereiken middels esports? En wat kunnen we doen om ervoor te zorgen dat meer mensen naar het stadion komen? En hoe kun je als betaald voetbalorganisatie jouw maatschappelijke taak vervullen middels esports? Wij helpen je graag met deze verschillende vraagstukken en bieden passende oplossingen op maat. Leg ons dan ook gerust je vraagstuk voor.

4. Welzijnswerk
Ben je een jongeren- of welzijnswerker? Dan is het mooi om jongeren esports in combinatie met rolmodellen aan te bieden middels onze FIFA esports zoals het FIFA toernooi en de FIFA Skill Game dag.  Voor welzijnswerkers is het niet altijd gemakkelijk om de jongere te bereiken, want het leven van jongeren vindt tegenwoordig steeds meer online plaats. Hoe kun je het beste met jongeren communiceren? Hoe inspireer je ze en zorg je ervoor dat jongeren elkaar meer gaan ontmoeten? Deze uitdaging gaat WePlay Esports graag met je aan. Wij zien namelijk hoe belangrijk welzijnswerk is voor de ontwikkeling van jongeren en dragen hier graag ons positieve steentje aan bij.

5. Gemeente
Ook de gemeente kunnen wij ondersteunen met FIFA esports, waarbij we jongeren helpen om bewegen en gamen met elkaar te combineren. Het is hierbij ook mogelijk om influencers en rolmodellen in te schakelen. Jongeren zijn niet altijd eenvoudig te bereiken. Vaak zijn ze aan het gamen, hoewel dit niet voor iedereen geldt uiteraard. Sommige jongeren willen bijvoorbeeld gamen, maar hun situatie laat dit niet toe. Verder is bekend dat jongeren steeds minder in sport participeren. Hoe kan gamen het beste worden ingezet om deze uitdagingen te overwinnen? Wij denken hierin graag met je mee en komen met passende oplossingen voor de gemeente.

6. Scholen
FIFA op scholen? Jouw themaweek of lessen kunnen we op de gaafste manier uitbreiden met onze FIFA activiteiten op eigen locatie. Zo kunnen wij een workshop of gastcollege verzorgen en jouw leerlingen of studenten een game event laten organiseren. Scholieren en studenten zijn doorgaans breed opgeleid. Games en esports zijn dan ook erg belangrijk voor jongeren die nu opgroeien. Maar wat is esports precies en hoe kun je verantwoord gamen? En hoe organiseer je een esports event zoals een FIFA toernooi? Vraag gerust naar informatie omtrent wat wij op scholen voor je kunnen betekenen. Jouw les of themaweek zal ongetwijfeld een stuk boeiender worden met esports als onderwerp.

7. Vakantie en vrije tijd
Een FIFA 23 toernooi in de sector vakantie & vrije tijd organiseren? Game events sluiten perfect aan bij de jonge doelgroep op campings en vakantieparken. Wij kunnen jouw animatieteam of personeel geheel ontzorgen en een FIFA toernooi orgabiseren waar jouw gasten volgend jaar weer voor willen terugkomen. Een leuke en originele activiteit organiseren die je gasten bij zullen blijven is niet altijd even makkelijk. Hoe kun je de juiste sfeer brengen op de camping, in je vakantiepark of in het hotel? En hoe zorg je ervoor dat je gasten over jou gaan vertellen en weer graag bij je terug willen komen? WePlay Esports spart graag samen met jou om van jullie events een groot succes te maken.

1. Sportclub
Jonge mensen blijven niet altijd lang hangen op de sportclub en gaan liever naar huis om te gamen. Hierdoor verliezen ze binding met de club. Het gevolg hiervan is dat de ledenaantallen teruglopen en ook de kantine-inkomsten verminderen. Wij kunnen het FIFA toernooi echter ook naar jouw sportclub brengen, waarbij clubleden de strijd met elkaar kunnen aangaan. En dat is niet het enige wat wij voor je kunnen betekenen, want we kunnen ook een FIFA Skill Game dag organiseren of een
esportswall ophangen in de kantine. Dit geeft leden van de club de gelegenheid elkaar te ontmoeten, waardoor er ook meer binding met de club zal ontstaan. En uiteraard zal dit ook de kantine-inkomsten en ledenaantallen ten goede komen.

2. Sportbond
Ben je actief bij een sportbond en vraag je je af hoe gaming gecombineerd kan worden met bestaande sporten? En ben je benieuwd hoe elementen uit het FIFA toernooi gecombineerd kunnen worden met jouw sport om deze aantrekkelijker te maken? Wij organiseren veel skillgame events en hebben ruime ervaring op het gebied van het vertalen van ingame-ervaringen naar fysieke beweegcomponenten. Deze herkenbare game-elementen zetten wij in om jongeren enthousiast te maken voor jouw sport. Ben je benieuwd hoe wij hierbij te werk gaan? Daar vertellen wij je natuurlijk graag meer over. Vraag ons gerust om meer informatie.

3. BVO

Ook betaald voetbalorganisaties (BVO’s) kunnen wij helpen met esports middels het FIFA 23 toernooi. Wij denken strategisch met je mee, creëren samen concepten en voeren de events uit. Zo zorgen wij ervoor dat het esportsdomein groot wordt binnen jouw club. Veel clubs hebben weinig kennis van esports in huis. Hoe kun je fans in jouw regio bereiken middels esports? En wat kunnen we doen om ervoor te zorgen dat meer mensen naar het stadion komen? En hoe kun je als betaald voetbalorganisatie jouw maatschappelijke taak vervullen middels esports? Wij helpen je graag met deze verschillende vraagstukken en bieden passende oplossingen op maat. Leg ons dan ook gerust je vraagstuk voor.

4. Welzijnswerk
Ben je een jongeren- of welzijnswerker? Dan is het mooi om jongeren esports in combinatie met rolmodellen aan te bieden middels onze FIFA esports zoals het FIFA toernooi en de FIFA Skill Game dag.  Voor welzijnswerkers is het niet altijd gemakkelijk om de jongere te bereiken, want het leven van jongeren vindt tegenwoordig steeds meer online plaats. Hoe kun je het beste met jongeren communiceren? Hoe inspireer je ze en zorg je ervoor dat jongeren elkaar meer gaan ontmoeten? Deze uitdaging gaat WePlay Esports graag met je aan. Wij zien namelijk hoe belangrijk welzijnswerk is voor de ontwikkeling van jongeren en dragen hier graag ons positieve steentje aan bij.

5. Gemeente
Ook de gemeente kunnen wij ondersteunen met FIFA esports, waarbij we jongeren helpen om bewegen en gamen met elkaar te combineren. Het is hierbij ook mogelijk om influencers en rolmodellen in te schakelen. Jongeren zijn niet altijd eenvoudig te bereiken. Vaak zijn ze aan het gamen, hoewel dit niet voor iedereen geldt uiteraard. Sommige jongeren willen bijvoorbeeld gamen, maar hun situatie laat dit niet toe. Verder is bekend dat jongeren steeds minder in sport participeren. Hoe kan gamen het beste worden ingezet om deze uitdagingen te overwinnen? Wij denken hierin graag met je mee en komen met passende oplossingen voor de gemeente.

6. Scholen
FIFA op scholen? Jouw themaweek of lessen kunnen we op de gaafste manier uitbreiden met onze FIFA activiteiten op eigen locatie. Zo kunnen wij een workshop of gastcollege verzorgen en jouw leerlingen of studenten een game event laten organiseren. Scholieren en studenten zijn doorgaans breed opgeleid. Games en esports zijn dan ook erg belangrijk voor jongeren die nu opgroeien. Maar wat is esports precies en hoe kun je verantwoord gamen? En hoe organiseer je een esports event zoals een FIFA toernooi? Vraag gerust naar informatie omtrent wat wij op scholen voor je kunnen betekenen. Jouw les of themaweek zal ongetwijfeld een stuk boeiender worden met esports als onderwerp.

7. Vakantie en vrije tijd
Een FIFA 23 toernooi in de sector vakantie & vrije tijd organiseren? Game events sluiten perfect aan bij de jonge doelgroep op campings en vakantieparken. Wij kunnen jouw animatieteam of personeel geheel ontzorgen en een FIFA toernooi orgabiseren waar jouw gasten volgend jaar weer voor willen terugkomen. Een leuke en originele activiteit organiseren die je gasten bij zullen blijven is niet altijd even makkelijk. Hoe kun je de juiste sfeer brengen op de camping, in je vakantiepark of in het hotel? En hoe zorg je ervoor dat je gasten over jou gaan vertellen en weer graag bij je terug willen komen? WePlay Esports spart graag samen met jou om van jullie events een groot succes te maken.

Overige producten

WePlay Esports is niet alleen inzetbaar voor jouw FIFA esports events. Wij hebben ook verschillende producten te bieden die jouw sportclub, buurthuis, kantoor of andere locatie net even wat extra’s geven. Zo bieden wij onderstaande producten aan:

 

 • Esportswall:
  Met een esportswall kun je jouw leden langer in het clubhuis houden. Hoe wij dit doen? Door van jouw club weer een betrokken vereniging te maken. De esportswall is een blijvende game-oplossing voor jouw club of bedrijfskantine. Hierin zijn twee Playstations 4 en 32’’ schermen weggewerkt. De esportswall wordt aangeboden aan jouw club via een leaseconstructie met service. Ook hebben wij hierbij gedacht aan online toernooien, onderhoud en reparaties. Je krijgt een vast aanspreekpunt bij WePlay Esports en samen zorgen we voor meer baromzet, sponsorinkomsten en reuting via bestickering.
 • Competitie:
  Esports gaat een belangrijke rol krijgen binnen of buiten de traditionele sportstructuren. Steeds meer clubs starten bijvoorbeeld hun eigen esportsteam. Denk bijvoorbeeld aan esportteams op voetbalclubs, waarbij er na de training of wedstrijd online een potje FIFA wordt gespeeld tegen de andere club via de GameTower of esportswall. Wij zien een toekomst voor ons waarbij gamecompetities een onderdeel zullen zijn van de breedtesport.
 • GameTower:
  De GameTower is ook een zeer leuke oplossing. Op een publieke locatie is het plaatsen van een losse spelcomputer of tv niet altijd het juiste idee. Het is gevoelig voor vandalisme, het oogt rommelig en je kunt het eenvoudig verplaatsen. Onze GameTower is dan ook de totaaloplossing en kun je plaatsen in bedrijfskantines, op scholen, in verenigingen of in winkels.
 • Leasen:
  Lease bij WePlay Esports een Playstation voor je buurthuis, sportclub, school of andere locatie. Samen FIFA spelen zorgt voor verbinding tussen clubgenoten, schoolgenoten en collega’s. Vraag snel naar onze leasemogelijkheden.

 

Heb je een product gezien dat jou aanspreekt? Bel of mail ons voor meer informatie.

Onze cases

Wij hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met het online in verbinding brengen van jongeren. Zo hebben we in opdracht van Delft voor Elkaar een FIFA toernooi online georganiseerd. Dit was een vier uur durende livestream vanuit een professionele studio. Hier deden 10+ verenigingen aan mee met ongeveer 90 deelnemers. Omdat sportclubs stil lagen, was het voor Delft voor Elkaar een uitdaging om het verenigingsgevoel te blijven behouden. Daarom organiseerden wij een FIFA 23 toernooi voor alle sportverenigingen uit de gemeente Delft. Dit waren voetbalverenigingen, honkbalverenigingen en nog veel meer sportverenigingen. In de poule namen deelnemers het op tegen andere leden van hun vereniging. Zo werd er bepaald wie de beste esporter van zijn/haar vereniging was. Via een livestream kon er worden meegekeken naar de gameplay van de spelers, wat verrassende gesprekken en beelden opleverde. En als je door de hosts als uitblinker werd bestempeld, werd je gebeld in de livestream voor een interview.
Dit is slechts een van de vele cases die wij hebben opgezet omtrent het FIFA toernooi. Bekijk gerust ook eens onze andere cases om een nog beter beeld te krijgen. Misschien doe je wel ideeën op voor jouw FIFA 23 toernooi.

Online evenement tijdens en na corona

Wil je een coronaproof teamuitje organiseren, een online borrel of zoek je naar leuke manieren om online teambuilding te organiseren? Dan zit je bij WePlay Esports goed voor een 100% coronaproof event voor jouw collega’s, team of clubleden. Dit doen wij geheel via een virtueel FIFA toernooi. Tevens kunnen wij een FIFA Skill Games dag organiseren, waarbij je samen met je teamleden of clubleden de skills uit de populaire game FIFA oefent. Momenteel wordt er steeds meer mogelijk. Zo zijn veel sportclubs en verenigingen weer open en mogen ook werknemers weer meer naar kantoor komen. Toch blijft het goed om ieders veiligheid in acht te nemen. WePlay Esports volgt daarom ook de richtlijnen van het RIVM op en zorgt ervoor dat iedereen op een zo veilig mogelijke wijze kan genieten van gaming en esports. Wil je meer informatie over onze evenementen zoals het FIFA 23 toernooi tijdens corona? Neem dan gerust contact met ons op. We staan je graag te woord om je meer te vertellen over onze mogelijkheden en werkwijze.

Een FIFA toernooi op locatie houden? Neem direct contact op met WePlay Esports

Wil je een FIFA toernooi op locatie laten organiseren, zoals bijvoorbeeld op kantoor, op de sportclub of vereniging, in het buurthuis of op school?
Neem dan vandaag nog contact op met WePlay Esports. Wil je een coronaproof bedrijfsuitje organiseren, aan de slag met merkactivatie en merkbeleving of andere activiteiten op eigen locatie organiseren? Wij staan dan voor je klaar met de leukste activiteiten op jouw gewenste locatie. Bekijk tevens eens de cases waar wij ons al in verdiept hebben. Hier kun je precies zien welke projecten wij met veel enthousiasme hebben afgerond. Jouw FIFA toernooi op locatie laat je natuurlijk over aan WePlay Esports omdat wij garant staan voor een supergave Edivisie en herinneringen die je zeer zeker niet meer zal vergeten.

WePlay Esports is dé aanbieder van game- en beweeg evenementen van Nederland en België