FIFA tournament organiseren

Wil jij je eigen FIFA tournament organiseren? Bij WePlay Esports zijn we expert op het gebied van esports evenementen. Van gezellige vrijdagmiddagborrel tot merkactivatie: een onvergetelijk FIFA toernooi organiseer je met WePlay Esports.

FIFA tournament bij WePlay Esports

Wij organiseren esports events en activaties voor verschillende organisaties zoals sportclubs, sportbonden, gemeentes, scholen en meer. Met onze jarenlange ervaring geloven we erin dat esports de manier is om jongeren te bereiken. Onze missie is om hen doormiddel van esports en gaming te activeren en te verenigen. Met inmiddels meer dan duizend georganiseerde events zijn wij dé aanbieden van game- en esportsevents in Nederland en België.

FIFA tournament in esports

Aangezien FIFA al jarenlang een ontzettend populair spel is, is het dus ook niet gek dit ook zo is in de wereld van esports. Wereldwijd is dit één van de meest populaire toernooien. Met een FIFA esports dag krijgen deelnemers de kans om te spelen in hun favoriete voetbalteam. Dit zorgt niet alleen voor enorm veel plezier, maar ook voor binding met jouw organisatie.

Wat is een FIFA tournament

Wat is een FIFA tournament?

Tijdens een FIFA tournament nemen deelnemers het tegen elkaar op in het populaire voetbalspel FIFA 23. Net als een echt voetbaltoernooi beginnen we met de poulefase. Hierna spelen de beste spelers een finale en gaat de winnaar er met een leuke prijs vandoor. Met een FIFA tournament bezorgen we de deelnemers een onvergetelijke dag.

FIFA 23 tournament

Net als ieder jaar, brengt FIFA weer een nieuwe en verbeterde versie van het voetbalspel uit. Afgelopen september kwam het nieuwe spel FIFA 23 uit. Omdat we bij WePlay Esports altijd zorgen voor de nieuwste spellen en apparatuur, kan je bij ons natuurlijk ook een FIFA 23 tournament organiseren. Met een FIFA 23 toernooi ben je verzekerd van een onvergetelijk event.

FIFA tournament op locatie

Wanneer je een FIFA tournament laat organiseren door WePlay Esports, kan je ervan uitgaan dat de hele dag verzorgd wordt. Wij nemen alles uit handen. Niet alleen op de dag zelf, maar ook in de voorbereiding. Zo krijg je begeleiding in het promoten van het event, een pr-kit, eigen inschrijfomgeving en worden er leuke prijzen verzorgd. Ook op de dag zelf zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. We bouwen het event op, zorgen voor een spelbegeleiding en bouwen na afloop van het event alles weer netjes af.

FIFA tournament schema

Tijdens een FIFA toernooi zorgen wij ook voor de spelbegeleiding. Dat betekent dat we dus ook aan de hand van een schema ervoor zorgen dat iedereen evenveel potjes gespeeld heeft. We beginnen het tournament met de poulefase. Hierna gaan de beste spelers door naar de knock-out fase. De finale wordt op groot scherm gespeeld, wat zorgt voor een fantastische sfeer. Als je niet beter zou weten is het net alsof je in een echt stadion staat.

FIFA toernooi

Het FIFA toernooi organiseren wij voor verschillende organisaties. Zo is een FIFA toernooi bijvoorbeeld perfect om leden te binden aan jouw sportclub of sportbond, maar ook een ideale tool voor gemeentes om de jongere generatie te bereiken. Ons doel is om behulp van esports jongeren te verbinden en te activeren. Dat maakt een FIFA toernooi dus ook zeer geschikt als zakelijk evenement of merkactivatie.

FIFA tournament op locatie

FIFA toernooi organiseren

Wil jij een FIFA toernooi organiseren voor op de vrijdagmiddagborrel, het spel inzetten als merkactivatie of als leuke toevoeging op jouw event? Dan ben je bij WePlay Esports met onze jarenlange ervaring aan het juiste adres. Wij zorgen er namelijk voor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Verder denken we ook graag met je mee over de mogelijkheden. Als je een idee hebt, horen we dit graag. Dan kijken we samen hoe we dit het beste kunnen realiseren. Wij zorgen dat alles klaarstaat op de door jouw gewenste locatie. Dit doen we onder andere voor particulieren, sportbonden, sportverenigingen, zakelijke klanten, BVO, gemeentes, welzijnsorganisaties en scholen. Interesse? Lees dan meer over het organiseren van een FIFA toernooi.

 

Livestream organiseren

Wil je jouw FIFA tournament nog meer onder de aandacht brengen? Dat snappen wij als geen ander en daarom kan je bij ons ook een livestream organiseren. Het livestreamen van jouw game event geeft je de unieke kans om ook aandacht te genereren bij de thuisblijvers en fans. Zo kan iedereen meegenieten van de hoogtepunten van het evenement. Dit doen we natuurlijk met onze ervaren producenten, die ervoor zorgen dat de beelden van de game worden gecombineerd met beelden van de commentator en de deelnemers. Zo is het net alsof de kijkers er live bij zijn.

 

Ook na het event blijf je met een livestream aandacht genereren, want deze is ook terug te kijken op bijvoorbeeld YouTube of Facebook. Niet alleen leuk voor de thuisblijvers, maar ook voor de spelers die op het event aanwezig waren. Daarnaast zijn de mogelijkheden bij WePlay Esports eindeloos. Wil je bijvoorbeeld een gehele studio op locatie met meerdere camera’s en complete draaiboeken, net als een echte tv-show? Ook dan denken we graag met je mee om jouw event zo optimaal mogelijk te livestreamen.

FIFA esports battle

FIFA gaat verder als EA Sports FC

Het bekende voetbalspel kwam voor het eerst uit in 1993 onder de naam ‘FIFA Soccer’. Hierna gingen ze verder onder ‘FIFA Football’ en de laatste edities kennen we de game allemaal onder de naam FIFA. De game is ontwikkeld door EA Sports en er zijn ook enkele EK en WK edities verkrijgbaar. FIFA 23 is de nieuwe game, maar gaat verder onder de naam EA Sports FC. Ondanks dat de naam verandert, zal verder alles hetzelfde blijven. Denk aan de licenties om de spelers, teams, stadions en competenties te gebruiken. De nieuwe naam heeft vooral te maken met het feit dat EA steeds meer regels opgelegd kreeg. Hierdoor werden de mogelijkheden voor nieuwe spelmodi en verdienmodellen met hun huidige licentie zeer beperkt. Door deze nieuwe naam heeft EA veel meer vrijheid. Zo kunnen ze bijvoorbeeld door spelers gemaakte content makkelijker toestaan, want weer gedeeld kan worden in de online omgeving.

EA Sports FC toernooi organiseren

Ondanks de nieuwe naam, vinden wij een FIFA toernooi toch wat lekkerder klinken dan een EA Sports FC toernooi. Dus wil jij graag je eigen EA Sports FC toernooi organiseren? Dan kan dat bij ons natuurlijk nog steeds. Meer informatie vind je op onze pagina FIFA toernooi.

Online event

Als er een manier is om jongeren te bereiken in deze tijd, dan is het wel online. Een online event is dan ook ideaal om veel mensen tegelijkertijd te activeren en te verbinden. Dit kan bijvoorbeeld als online kick-off of meeting. Zo organiseren we Online Fortnite toernooien, Formule 1 race events, online of hybride FIFA toernooien en ons unieke Ring Fit Adventure event. Ook een online event organiseren? We bespreken graag de mogelijkheden.

FIFA in een online tournament

Natuurlijk is het ook mogelijk om een online FIFA tournament te organiseren. Ook hierbij zorgen we voor de volledige organisatie van het event. Zo krijg je een gepersonaliseerde landingspagina, promotiemateriaal, handleidingen en commentaar tijdens de finale. Wat het extra bijzonder maakt, zijn de wedstrijdanalyses en interviews met deelnemers, doormiddel van een livestream vanuit onze studio. Ook bij een online FIFA toernooi krijg je een vaste accountmanager die je ondersteunt voor en tijdens het event. Zo zullen zij ervoor zorgen dat alles van A-Z geregeld is. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van Playstations op kantoor of op andere locaties. Ook tijdens het event zullen onze enthousiaste eventmanagers het spel begeleiden via de chatbox en zelfs live commentaar geven. Met onze unieke toernooi-software wordt dit voor iedereen een onvergetelijke ervaring.

FIFA cubes

Naast het organiseren van FIFA toernooien, is het ook mogelijk om één of meerdere FIFA Cubes te huren. Deze 360 graden oplossing is ideaal als toevoeging op jouw event. De FIFA Cube valt direct op en is volledig te personaliseren met de branding van jouw merk. Met vier speelpunten met Playstation en 43 inch 4k televisies kunnen er acht personen tegelijkertijd tegen elkaar spelen. Eén potje FIFA duurt zo’n 12 minuten. Dat betekent dus dat je in een uur wel 40 mensen kan activeren. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de mensen die vol spanning meekijken met de game. Omdat deze game populair is bij meerdere generaties, is de FIFA Cube een groot succes onder alle leeftijden. Hij is dan ook ideaal om in te zetten op verenigingen en sportclubs, maar ook bedrijfsborrels, beurzen en festivals.

FIFA Cubes

FIFA Skill Games

Ondanks dat esports vaak wordt geassocieerd met stilzitten, geloven wij er als geen ander in dat dit de manier is om jongeren in beweging te krijgen, bijvoorbeeld met onze FIFA Skill Games. Hierbij zetten we elementen uit de populaire FIFA game in om jongeren te activeren meer te bewegen. Dit is bijvoorbeeld zeer geschikt voor welzijnsorganisaties, sportclubs en scholen. Op een Skill Game dag doen de spelers bijvoorbeeld oefeningen, die ze herkennen uit het online spel. Op deze manier wordt bewegen nog leuker. Onze eventmanagers zullen in samenwerking met begeleiders vanuit jouw organisatie esports inzetten om de jeugd zo meer te laten bewegen. Wil jij jouw eigen FIFA Skill Game dag organiseren? Kom dan eens langs voor een kopje koffie.

Gamen en bewegen

Ook wij dragen graag ons steentje bij aan een actievere levensstijl van de nieuwe generatie. Daarom denken wij graag met je mee over het gamificeren van jouw sport. Op deze manier combineren we gamen en bewegen en zo stimuleren we sportparticipatie onder jongeren. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen. Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Ook een FIFA tournament organiseren?

Wil jij nou ook een eigen FIFA tournament organiseren? Dan staat ons professionele team voor je klaar. Daarnaast organiseren we ook andere toffe events zoals een Fortnite event of een Formule 1 race event waar we je graag meer over vertellen. Dus wil je meer weten over hoe wij samen zorgen voor een onvergetelijk event voor jouw organisatie? Neem dan snel contact met ons op en kom langs voor een kop koffie.

WePlay Esports is dé aanbieder van activiteiten op eigen locatie