Coronaproof bedrijfsfeest, teambuilding of bedrijfsuitje

Een coronaproof bedrijfsfeest, bedrijfsuitje of teambuilding organiseren? Dat doe je samen met WePlay EsportsOf het nu tijd is voor het jaarlijkse uitje met alle medewerkers, een bedankje voor de inzet of jullie hebben iets speciaals te vieren. Een coronaproof bedrijfsfeest wordt heel erg gewaardeerd door het team. Maar hoe pak je dat aan?

Coronaproof bedrijfsfeest met originele insteek

Een ‘gewoon’ bedrijfsfeest zit er dit jaar helaas niet in. Maar binnen de coronaregels is er meer mogelijk dan je denkt. WePlay Esports is expert in de organisatie van offline en online evenementen voor grote en kleine teams, óók online! Denk bijvoorbeeld aan een online teambuildingonline bedrijfsuitje of een andere vorm van een online event. 

Daag je collega’s uit met WePlay Esports

Daarbij kiezen we een originele aanpak. Wij creëren verbinding via gaming! Ga de uitdaging aan met je collega’s via de populairste games van dit moment. Denk bijvoorbeeld aan online of hybride FIFA toernooien, online Formule 1 race events, online Fortnite events en Just Dance. We beschikken over de beste professionele apparatuur en bezorgen voorgeïnstalleerde Playstations  en Playseats op de gewenste locaties (zoals op kantoor, op de club of bij medewerkers thuis).  

We zorgen natuurlijk ook voor het promotiemateriaal, alle handleidingen, spelbegeleiding en de livestream. Onze enthousiaste online eventmanagers begeleiden het gehele toernooi en zorgen voor een geweldige sfeer. Ook live commentaar bij finalerondes tussen de beste spelers wordt door hen verzorgd.  

Inspiratie voor jouw online evenement

Wil je weten hoe jouw coronaproof bedrijfsfeest of coronaproof teamuitje eruit kan komen te zien? Laat je inspireren door organisaties die je voorgingen met onze online event cases of neem meteen contact op met ons team! 

WePlay Esports is dé aanbieder van online bedrijfsfeesten van Nederland en België