Coronaproof borrel

Coronaproof borrel organiseren? Nu we zoveel mogelijk thuiswerken, onze collega’s en vrienden weinig zien en een gezamenlijke vrijmibo geen optie is, is het knap lastig om een leuke coronaproof borrel te regelen.

Coronaproof borrel organiseren mét tof spelelement

Voorkom dat jouw collega’s of vriendengroep uitgekeken raakt op de ‘standaard’ online borrel en organiseer samen met WePlay Esports een coronaproof borrel waar iedereen nog lang over napraat!

WePlay Esports verbindt mensen met elkaar via esports. Wij creëren online events voor allerlei doelgroepen, waarbij we mensen via gaming op een creatieve manier online laten samenkomen en de uitdaging met elkaar laten aangaan. Met een grote funfactor en tot in de puntjes georganiseerd.

Van online borrel naar ludiek online event in 3 stappen:

Schakel jij WePlay Esports in voor jouw online borrel, online event of online vrijmibo? Dan gaan we als volgt te werk:

  1. Maak een keuze uit alle online evenementen uit ons aanbod. We beschikken over de populairste games van dit moment zoals online FIFA 21 toernooien, online Formule 1 race events, online Fortnite events, Just Dance en diverse andere games.
  2. Wij brengen voorgeïnstalleerde PlayStations en Playseats naar kantoor of bij medewerkers thuis en zorgen voor promotiemateriaal, handleidingen en de livestream. We beschikken over de allerbeste professionele apparatuur.
  3. Onze enthousiaste online eventmanagers begeleiden het toernooi, leveren live commentaar bij finalerondes tussen de beste spelers en zorgen voor een optimale sfeer!

Bekijk onze voorbeelden van online events of doe inspiratie op bij onze online cases. Alle events en online borrels die wij organiseren zijn maatwerk, afgestemd op jouw groep en mogelijk voor allerlei groepsgroottes. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Maak van jullie online borrel of vrijmibo een onvergetelijk event

Een coronaproof borrel hoeft dus helemaal niet saai te zijn! Ga de uitdaging met elkaar aan, speel tegen je vrienden of collega’s tot de absolute winnaars overblijven en bekijk samen de finale. Ieder vanuit zijn eigen huiskamer maar toch gezamenlijk online via onze livestream. Proost na afloop op een geslaagde dag (of dagdeel, of weekend/week, alles is mogelijk) en zorg zo dat jullie op een originele manier met elkaar verbonden blijven in coronatijd. Tip: ook superleuk als unieke online kerstborrel of online nieuwjaarsborrel.

Meer weten? Of een vrijblijvend voorstel ontvangen?

WePlay Esports is dé aanbieder van coronaproof teamuitjes van Nederland en België