Merkactivatie

Een merkactivatie opzetten die jouw merk tot leven brengt? Een activatie die je doelgroep aan je merk verbindt en in fans verandert? Een brand activation die jouw merk prominent in de markt zet? Dan is WePlay Esports jouw partner: expert in merkactivaties die doelgericht, origineel én effectief zijn.

Merkactivatie versterkt de band met je doelgroep

Jouw doelgroep hecht(er) aan je merk verbinden, dat is vaak de insteek van een merkactivatie. Tegelijkertijd speelt een originele activatie je merk ook meteen in de kijker. Zowel binnen je branche als bij jouw prospects 

WePlay Esports is expert in succesvolle offline en online merkactivaties. Nu fysieke events vanwege coronamaatregelen niet mogelijk zijn, zijn online events en vooral online activaties dé oplossing. Deze organiseren wij al jaren voor kleine en grote bedrijven, sportclubs en sportbonden.  

 

Online activatie met een originele invalshoek

Hoe ziet een online activatie met WePlay Esports eruit? Wij creëren verbinding via gaming en zetten in op de populairste games van dit moment. We organiseren merkactivaties met online of hybride FIFA toernooien, online Formule 1 race events, online Fortnite events, Just Dance evenementen en diverse andere games.   

WePlay Esports beschikt over de allerbeste professionele apparatuur, van voorgeïnstalleerde Playstations tot PlayseatsWe zorgen ook voor promotiemateriaal, handleidingen en de livestream. Onze online eventmanagers begeleiden het toernooi van A tot Z, leveren live commentaar bij finalerondes tussen de beste spelers en zorgen natuurlijk voor een toffe sfeer. Ook de inzet van bekende esporters behoort tot onze mogelijkheden.  

Bekijk de cases van onze activaties en onze online eventcases 

Meetbare targets behalen

Wij werken met meetbare doelen. We verzamelen relevante data d.m.v. een prijsvraag en campagne, we voeren het evenement uit en we ondersteunen bij het ontwikkelen van unieke content. Deze content kan vervolgens weer ingezet worden voor nieuwe acties en het versterken van de klant- en fanrelatie.  

Overleggen over de mogelijkheden?

WePlay Esports is dé aanbieder van merkactivaties van Nederland en België