Online activatie

Online activatie opzetten die mensen aan jouw merk bindt en fans creëert? Een merkactivatie die zich onderscheidt en blijft hangen bij je doelgroep? WePlay Esports organiseert al jaren succesvolle offline en online activaties die net even anders zijn. Qua professionaliteit, originaliteit en converterend resultaat.

Online activatie versterkt binding tussen jouw doelgroep en merk

Juist in deze tijd is het belangrijk dat je jouw doelgroep hechter aan je merk verbindt. Nu fysieke evenementen niet mogelijk zijn vanwege coronamaatregelen, ligt de oplossing in online activaties. En daar zijn wij expert in. WePlay Esports organiseert succesvolle merkactivaties (brand activation) voor grote en kleine bedrijven, sportclubs en sportbonden.

Zo ziet een online merkactivatie met WePlay Esports eruit

Wij creëren verbinding via gaming. Gaming is razend populair onder een brede doelgroep. Van tieners tot millennials en generatie X. WePlay Esports zet in op de populairste games van dit moment en organiseert online activaties met bijvoorbeeld online of hybride FIFA toernooien, online Formule 1 race events, online Fortnite events, Just Dance en diverse andere games.

We zorgen voor promotiemateriaal, handleidingen en de livestream. We beschikken over de allerbeste professionele apparatuur. Onze online eventmanagers begeleiden het gehele toernooi, leveren live commentaar bij finalerondes tussen de beste spelers en zorgen natuurlijk voor de sfeer.

Bekijk hier de cases van onze succesvolle activaties.

Bekende sporters inzetten en meetbare targets

Wil je je online activatie extra speciaal maken? Laat deelnemers in contact komen met bekende sporters waarbij ze samen kunnen gamen (meet and greet).

Wij werken met meetbare targets. We verzamelen relevante data door middel van een prijsvraag en campagne, voeren het evenement uit en ondersteunen bij het ontwikkelen van unieke content die ingezet kan worden voor verdere acties en het versterken van de klant- of fanrelatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

WePlay Esports is dé aanbieder van online activaties van Nederland en België