Online bedrijfsuitje organiseren

Online bedrijfsuitje organiseren waarmee de band tussen jouw collega’s of team sterker wordt? Dat doe je samen met WePlay Esports. Experts in de organisatie van online en offline events en uitjes die origineel én verbindend zijn!

Online bedrijfsuitje of online teambuilding

Nu thuiswerken de nieuwe norm is geworden, is het extra belangrijk om verbinding te creëren binnen je team of het hele bedrijf. Onder normale omstandigheden organiseer je daarom een gezellige vrijmibo, bedrijfsuitje of teambuilding. Of je pakt eens goed uit tijdens de kerstborrel of nieuwjaarsreceptie.

Maar in coronatijd is samenkomen met het hele team geen optie. Een online bedrijfsuitje of online teambuilding is daarom dé oplossing. 100% Coronaproof en met WePlay Esports wordt het origineel, uniek en onvergetelijk!

Online event met je collega’s, team of het hele bedrijf

Wij organiseren een online event voor jou en je team waarbij spel, originaliteit, een beetje competitie en een grote funfactor centraal staan. Dat doen we met esports en gaming. Denk bijvoorbeeld aan:

Online of hybride FIFA toernooi
Een online FIFA toernooi werkt als de Champions League: eerst een poulefase met daarna een knock-outronde. We houden de standen bij en zorgen ervoor dat iedereen genoeg wedstrijden speelt.

Formule 1 race event
We spelen individueel of in teams waarbij tijden bij elkaar opgeteld worden. Wie zet de snelste tijd neer? Of we spelen de versie waarbij de snelste coureurs zich plaatsen voor de kwalificatieronde. De finale is een echte F1-race en wij geven live commentaar. Welk team of welk filiaal wordt gekroond tot winnaar?

Online Fortnite event in toernooivorm
Deelnemers spelen tegen elkaar in dezelfde wereld via de creative mode. Ze verdienen punten en de beste spelers plaatsen zich voor de finaleronde.

Just Dance event
Verdien punten door de dance moves van de choreografen zo goed mogelijk na te bootsen. Ook ideaal te combineren met FIFA.

Hoe organiseren wij jullie coronaproof bedrijfsuitje?

Wij brengen voorgeïnstalleerde Playstations / Playseats bij de medewerkers thuis of op kantoor en gaan volledig coronaproof te werk. We zorgen voor promotiemateriaal, handleidingen en de livestream. Tijdens het online evenement verzorgen onze enthousiaste en ervaren online eventmanagers de spelbegeleiding. Bij de finaleronde geven we live commentaar en we staan natuurlijk garant voor een topsfeer tijdens het hele event!

Bekijk onze online cases voor inspiratie en ervaringen.

Een teamuitje om nooit meer te vergeten

Ga de uitdaging aan met je collega’s en organiseer jullie bedrijfsuitje, teamuitje, kerstborrel of nieuwjaarsborrel dit jaar online! Proost na afloop op een geslaagde dag (of dagdeel, weekend of event-maand; alles is mogelijk) en zorg dat jullie écht met elkaar verbonden blijven in coronatijd. Alle online bedrijfsuitjes en events zijn maatwerk en volledig aan te passen op de wensen van jouw groep.

Vragen of overleggen over de mogelijkheden?

WePlay Esports is dé aanbieder van online bedrijfsuitjes van Nederland en België