Het toernooi begint over

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Inschrijven kan nog:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Ben jij de FIFA-koning van retail-Nederland?

FIFA 22 is een van de meest gespeelde online games en kent veel fans onder alle S-Academy-gebruikers. Daarom hebben wij de Galaxy E-Cup in het leven geroepen. Tijdens dit epische online toernooi speel jij tegen collega’s binnen retail-Nederland.

Overzicht

INSCHRIJVEN
Inschrijven kan tot 30 maart 12:00.
Schrijf je in voor het toernooi. Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail en word je op de hoogte gehouden van alle informatie van het toernooi.
CHECK-IN
18:30
De check-in begint een halfuur van tevoren.

Let op: als je niet ingecheckt bent, kun je niet mee doen aan het toernooi!

KICK OFF
18:45
Via de Whatsapp chat kom je in contact met de deelnemers in jouw poule
POULEFASE
19:00
Je wordt ingedeeld in poules van vier. Zo speel je tenminste drie wedstrijden. De nummers 1 en 2 plaatsen zich voor de volgende ronde. Bekijk de livestream via Twitch, gehost door esporters Dani Visser en Paskie Rokus!
KNOCK-OUT FASE
20:30
Nu wordt het echt spannend, in de knock-out fase is het alles of niets! Is dit jouw eindstation of stoom jij door naar de finale?
FINALE
23:00
Wie wordt de FIFA-koning van Samsung?

Veelgestelde vragen

Klik op de button “schrijf je in” om je in te schrijven voor het toernooi. Alle informatie vind je op deze pagina en je wordt op de hoogte gehouden per mail.

Je kan meedoen via:

  • PlayStation 4 met  FIFA 22
  • PlayStation 5 met de PS4 versie van FIFA 22.

We spelen een online FIFA toernooi met een Champions League opzet. Dit betekent dat je wordt ingedeeld in een poulefase van vier deelnemers. De nummers 1 en 2 plaatsen zich voor de knock-out fase. In de handleiding lees je hoe je jouw tegenstander een online uitnodiging stuurt. Lees deze handleiding goed door, zodat je je tijdens het toernooi alleen maar hoeft te focussen op het gamen.

Handleiding matchmaking FIFA

Schrijf je in

Handleiding FIFA downloaden op PS5