WePlay FIFA 18 Esports Cup

WePlay

FIFA 18

CUP

Wij nemen jouw fifa 18 event uit handen

weplay

fifa 18

cup?

In samenwerking met onze regionale partners bieden wij jouw club een unieke kans: deelname aan de WePlay FIFA 18 Cup! Een FIFA toernooi in jouw kantine, waarvan de winnaar zich plaatst voor onze regio finale. Daar kun je een esports-contract bemachtigen! De media partner zorgt voor zichtbaarheid en WePlay Esports organiseert een onvergetelijk FIFA 18 event, waarbij we jou alles uit handen nemen.

Met een deelnemersbijdrage en een baromzet maak je dit event kostenneutraal!

HOE WERKT

EEN FIFA 18 TOERNOOI

Samen zorgen wij voor zoveel mogelijk deelnemers! Wij sturen je op maat gemaakt promotiemateriaal toe en de deelnemers kunnen zich eenvoudig inschrijven via onze online inschrijfomgeving.

Op de toernooidag nemen wij alles uit handen. Twee spelleiders bouwen de game-arena op, verwelkomen de deelnemers en leggen alle regels uit. Als jullie de kantine voor ons open doen en aanwijzen waar de stopcontacten zitten, doen wij de rest. Tijdens het toernooi helpen wij bij vragen of problemen. Iedereen speelt genoeg wedstrijden in de groepsfase en in de knock-outfase wordt bepaald wie de beste e-sporter van de club is!

De beste esporters plaatsen zich vervolgens voor een regio finale. Hier zijn gave prijzen te winnen. En de beste spelers van elke regio spelen vervolgens in een landelijke finale. Daar valt een heus esportscontract te verdienen…

1. toernooi op de club

WePlay Esports organiseert op de voetbalclub een FIFA 18 event voor jullie leden.

2. regionale finale

De winnaars plaatsen zich voor de finale in samenwerking met de regionale partner.

3. nationale kampioen

De winnaar van de WePlay Cup verdient een esports-contract bij ESM.

jouw FIFA 18 toernooi

+ 30 – 80 deelnemers

+ 4 uur

+ 10x playstation 4

+ 10x 32″ televisie

+ 55″ finalescherm

+ 2 toernooileiders

+ promotiemateriaal

+ online inschrijven

+ aandenken voor winnaars

+ toernooiverslag

+ winnaars naar finaledag

€ 439,- 

Meld je club aan!

Wil jij meer informatie? Of wil jij met jouw club meedoen aan de WePlay Cup? Laat je gegevens hier achter en wij nemen contact op!
De WePlay FIFA 18 Cup is een initiatief van WePlay Esports in samenwerking met VIDB, Haaglanden Voetbal, VoetbalRotterdam, Het Gelderse Voetbal, Tweenul en Rondom Voetbal.