Bijdragen aan de groei van een jong en dynamisch bedrijf?

Kom werken bij WePlay Esports

WePlay Esports organiseert voetbaltoernooien op de PlayStation. Ooit begonnen als hobby onder de naam ‘FIFA Tournament’. Nu uitgegroeid tot een dynamische onderneming: een vriendenclub. In 2017 organiseren wij 200 FIFA toernooien in Nederland en België. Sinds onze oprichting hebben wij maar één doel: plezier geven. Plezier geven aan onze deelnemers, aan ons team en aan onze klanten. Met een team van zestien enthousiastelingen, die stiekem ook FIFA’en, werken wij keihard om onze 10.000 jaarlijkse deelnemers het plezier te geven dat ze verdienen!

Vriendschap

Een FIFA toernooi organiseren met vrienden liep uit de hand. Van de kroeg in Gouda staan we nu door heel Nederland en België. Maar diezelfde vibe – met vrienden een gaaf event organiseren – is nog steeds de vibe die wij als organisatie uitdragen. Tijdens werktijd met het MT of op het event met je maatje en na werktijd op onze teamuitjes en borrels.

ONDERNEMEND

Ondernemen betekent doen. Ondernemen zit in ons DNA. Je krijgt bij FIFA Tournament veel verantwoordelijkheid met ruimte voor eigen initiatief. Bij FIFA Tournament bouw je mee aan een organisatie die sinds haar bestaan elk jaar verdubbelt. Wij zitten niet stil en wij gaan ervan uit dat jij dat ook niet doet!

Plezier

Wij willen alle deelnemers van onze events plezier geven. Als de deelnemers plezier hebben, is onze klant tevreden. En deze deelnemers hebben pas echt plezier als jij je het naar je zin hebt. Daarom vinden wij het belangrijk dat iedereen ontspannen en relaxed binnen onze organisatie met elkaar, met de klant en met de deelnemers omgaat!

Vacatures