Bijdragen aan de groei van een ambitieuze esports start-up?

Kom het team van WePlay Esports versterken

WePlay Esports organiseert in 2018 meer dan vierhonderd esports events en activaties (voornamelijk FIFA) in Nederland en België. Onze klanten variëren van voetbalclubs tot bedrijven als Adidas, T-Mobile en Bol.com. Ooit begonnen als hobby, nu uitgegroeid tot een snelgroeiende onderneming. En we hebben één doel: plezier geven. Dat begint met plezier hebben. Met een team van zestien enthousiaste jonge mensen, die stiekem ook FIFA’en, werken wij keihard om onze 20.000 jaarlijkse deelnemers het plezier te geven dat ze verdienen!

Vriendschap

Een FIFA toernooi organiseren met vrienden in de kroeg in Gouda liep uit de hand: we staan inmiddels in heel Nederland en België. Maar diezelfde vibe – met vrienden een event organiseren – is nog steeds de vibe die we belangrijk vinden. Tijdens werktijd op kantoor (met FIFA), op het event met je maatje en na werktijd op onze teamuitjes en borrels.

ONDERNEMEND

Ondernemen betekent doen. Ondernemen zit in ons DNA. Je krijgt bij WePlay Esports veel verantwoordelijkheid met ruimte voor eigen initiatief. Wij zitten niet stil (zo hebben we onlangs het online esportsplatform WePlay Champions met Koen Weijland en Voetbalprimeur gelanceerd) en wij gaan ervan uit dat jij dat ook niet doet.

Plezier

Wij willen alle deelnemers van onze events plezier geven. Als de deelnemers plezier hebben, is onze klant tevreden. En deze deelnemers hebben pas echt plezier als jij je het naar je zin hebt. Daarom vinden wij het belangrijk dat iedereen ontspannen en relaxed binnen onze organisatie met elkaar, met de klant en met de deelnemers omgaat.

Vacatures