vrijdagmiddagborrel bij arval

Na een lange week werken kijken jij en je collega’s natuurlijk erg uit naar de vrijdagmiddagborrel. Maar je hebt na een tijdje de standaard borrelnootjes met drankjes wel gezien. Hoe zorg je voor een unieke bedrijfsborrel? Organiseer een FIFA 20 event!

De uitdaging

Arval, een leasemaatschappij in Houten, zocht een leuke activatie voor de vrijdagmiddagborrel. Het doel was om de traditionele borrel te veranderen naar een unieke ervaring. Hoewel de medewerkers niet veel ervaring hebben met gamen, vond Arval een esports event een tof idee. Aan ons de taak om het team van Arval enthousiast te krijgen en hen een geweldige FIFA-avond te bezorgen.

De oplossing

We kozen voor het meest toegankelijke spel voor niet ervaren gamers: FIFA 20. Uit onze ruime ervaring met het organiseren van game evenementen weten we dat een potje FIFA onder het genot van een drankje altijd heel goed werkt. Onze eventmanager zorgde, naast de begeleiding van het toernooi, voor tips, tricks en een leuk sfeertje. Wij namen alles uit handen.

de aanpak

Met behulp van onze PR-kit maakten we het team enthousiast. In de PR-kit zitten verschillende content items. Denk aan een vette FIFA-poster die je naar eigen wens kan aanpassen en social media posts om ruchtbaarheid aan het event te geven. Via onze inschrijfomgeving kon Arval de inschrijvingen inzien en beheren en konden wij bijsturen waar nodig. De finales speelden we op twee grote schermen, zodat iedereen tot het einde meegenoot!

Resultaten