online fifa toernooi

Hoe bereik je elkaar in deze tijd? Juist, met een online FIFA toernooi! Samenkomen op de sportclub of bij de vrijdagmiddagborrel is op dit moment even niet wat het geweest is. Waarom laat je mensen niet online samenkomen?

Wij organiseren een uniek online FIFA toernooi waarmee je jouw binding met de leden of het team vergroot. Juist nu. Een online FIFA toernooi dat wij qua organisatie volledig uit handen nemen met voorgeïnstalleerde PlayStations 4, een online omgeving, software, pr-kit en online eventmanager.

Ons Pakket

aangepast op jouw behoeftes

Tailor-made

Op basis van jouw wensen
OPTIES alles is bespreekbaar
 • PR kit incl. online inschrijving
 • Voorgeïnstalleerde PlayStations 4
 • Online eventmanagers
 • Livestream met commentator
 • Handleidingen met live support

sales-team kick off

“Als salesevent, besloten we samen met WePlay Esports een online FIFA event te organiseren. Ondanks de coronarestricties konden de teams van Dell en Centralpoint virtueel samenkomen. WePlay Esports ontzorgde ons met het leveren van PlayStations op verschillende locaties zoals bij teamleden thuis, tot handleidingen, hulp op afstand en commentaar bij de livestream van de finale. Dank voor de fijne communicatie en het geslaagde event!”

Arjan Kats, Dell Vendormanager Centralpoint

case

Halfjaarlijks komt het verkoopteam van Centralpoint en Dell bij elkaar voor een salesupdate en een gezamenlijke activiteit. Hoe kom je samen in coronatijd? Juist, met een virtueel FIFA toernooi vanuit verschillende locaties! Wij ontzorgde het team van Arjan Kats met plezier. De highlights:

 • Voorgeïnstalleerde PlayStations 4 coronaproof op kantoor en bij de medewerkers thuis.
 • Online livestream van locatie, deelnemers, tussenstanden en commentator.
 • Online presentatie en livecommentaar bij de finale.
 • Handleidingen en livesupport van onze online eventmanagers.

  Benieuwd hoe we het event hebben aangepakt?

  WEPLAY ESPORTS IS DÉ AANBIEDER VAN online game TOERNOOIEN IN BELGIË EN NEDERLAND

  gamen: nu ook online

  Esports verplaatst zich meer en meer naar het online domein. Mensen ontmoeten elkaar via de headset. Daarom bieden wij bijvoorbeeld een online FIFA 20 toernooi waarmee we mensen verbinden als samenkomen even lastig is. Gewoon vanuit huis óf kantoor.

  vergroot de binding

  Een esports-toernooi is nog nooit zo dichtbij gekomen. Want hoe bereik je elkaar in deze tijd? Juist, met een online FIFA toernooi! Als je een online vrijdagmiddagborrel wilt organiseren voor je thuiswerkende collega’s, waarom laat je mensen niet online samenkomen met een wedstrijdelement? Ook is een online FIFA toernooi tof voor jouw sportclub of voor je fans. Bijvoorbeeld om een nieuwe esporter te scouten of gewoon om iets terug te doen voor je fans. Wij organiseren een uniek online FIFA toernooi waarmee je jouw binding met je leden, je team of je organisatie vergroot. Juist nu.

  van a tot z verzorgd

  Een online FIFA toernooi nemen wij qua organisatie volledig uit handen. De pr-kit en de online inschrijfomgeving maken we voor je aan. Jouw vaste accountmanager is bereikbaar wanneer je vragen hebt. Hij ondersteunt je met de promotie van het FIFA toernooi. En op de dag zelf organiseren wij het FIFA toernooi voor jou. We werken met unieke toernooi-software. Daarbij is er een online eventmanager aanwezig die in een chatbox het event begeleidt.

  Het FIFA toernooi werkt als de Champions League: eerst is er een poulefase met daarna een knock-outronde. Deelnemers vullen zelf hun uitslagen in en communiceren met elkaar in de chatbox. We zorgen ervoor dat iedereen genoeg wedstrijden speelt en met elkaar kan gamen. Zo creëeren we een eigentijds event waar nog lang over wordt nagepraat.

  ONZE KLANTEN BEOORDELEN WEPLAY ESPORTS MET EEN 9,0

  70% ORGANISEERT BINNEN EEN JAAR WEER EEN EVENT. EN JIJ?