Een online event
Organiseren.

Wij nemen alles uit handen.

Een online event
Organiseren.

Wij nemen alles uit handen.

Ons pakket

aangepast op jouw behoeftes

Tailor-made

vanaf
€2900 Alles is bespreekbaar
  • PR-kit inclusief online inschrijfomgeving
  • Gepersonaliseerde landingspagina
  • Online eventmanagers
  • Livestream met commentator
  • Voorgeïnstalleerde PlayStations 4 of PlaySeats
  • Handleidingen met live support

organiseer een Online event

Hoe bereik je elkaar in deze tijd? Juist, online! Samenkomen op de sportclub of bij de vrijdagmiddagborrel is op dit moment even niet wat het geweest is. Ook staan gemeentes en welzijnsorganisaties voor een uitdaging met het vuurwerkverbod. Waarom laat je mensen niet online samenkomen? Vorig jaar hebben we voor elf verschillende gemeentes, meer dan 750 jongeren geactiveerd met vijftien esports events tijdens het vuurwerkverbod. Lees hier hoe we dit deden.

Wij organiseren unieke online events met onder andere FIFA, Fortnite en Formule 1 waarmee je jouw binding met de leden, je collega’s of het team vergroot.  Een online event dat wij qua organisatie volledig uit handen nemen met voorgeïnstalleerde PlayStations 4 of PlaySeats, online omgeving, software, pr-kit met handleidingen en live commentaar van onze enthousiaste online eventmanagers.

sales-team kick off

“Als salesevent, besloten we samen met WePlay Esports een online FIFA event te organiseren. Ondanks de coronarestricties konden de teams van Dell en Centralpoint virtueel samenkomen. WePlay Esports ontzorgde ons met het leveren van PlayStations op verschillende locaties zoals bij teamleden thuis, tot handleidingen, hulp op afstand en commentaar bij de livestream van de finale. Dank voor de fijne communicatie en het geslaagde event!” 

Arjan Kats, Dell Vendormanager Centralpoint 
 

WEPLAY ESPORTS IS DÉ AANBIEDER VAN online game TOERNOOIEN IN BELGIË EN NEDERLAND

Online samen komen met collega's, leden of vrienden

Esports verplaatst zich meer en meer naar het online domein. Mensen ontmoeten elkaar via de headset. Daarom bieden wij online FIFA 22, Fortnite en Formule 1 toernooien waarmee we mensen verbinden als samenkomen even lastig is. Gewoon vanuit huis óf kantoor. Zo kom je op een originele manier online samen met je thuiswerkende collega’s, clubleden of vrienden. Online borrelen via een videocall is verleden tijd; samen de uitdaging aangaan in een online event  brengt mensen écht bij elkaar. 100% Coronaproof, inventief, verrassend en verbindend!

vergroot de binding

Een esports-toernooi is nog nooit zo laagdrempelig geweest.  Als je een online vrijdagmiddagborrel wilt organiseren voor je thuiswerkende collega’s, waarom laat je mensen niet online samenkomen met een wedstrijdelement? WePlay Esports organiseert toffe coronaproof-activiteiten voor jouw team met collega’s, voor je sportclub of voor je clubfans!

Wij organiseren unieke online events op maat waarmee je jouw binding met je team, je leden of je organisatie vergroot ondanks dat jullie niet altijd fysiek samen kunnen komen. Juist nu is mensen met elkaar verbinden zo belangrijk.

inspiratie voor jouw online event

Online of hybride FIFA toernooi 
Tip voor gemeentes en welzijnsorganisaties: Wij organiseren online FIFA- of Fortnite toernooien en zorgen voor een gepersonaliseerde landingspagina, promotiemateriaal, handleidingen en commentaar tijdens de finale. Ideaal als alternatieve activiteit voor de jeugd tijdens de lockdown en het vuurwerkverbod.

Online of hybride FIFA toernooi 
Tip voor gemeentes en welzijnsorganisaties: Wij organiseren online FIFA- of Fortnite toernooien en zorgen voor een gepersonaliseerde landingspagina, promotiemateriaal, handleidingen en commentaar tijdens de finale. We maken het extra speciaal met wedstrijd analyses en interviews met deelnemers door middel van een livestream vanuit onze studio.

Online Formule 1 race event
Wij brengen Playseats en PlayStations naar locaties om online timetrials te racen. Individueel of in teams. Hieruit rolt het snelste team, óf de snelste coureurs plaatsen zich voor de kwalificatieronde en spelen nog een echte race waarbij wij live commentaar geven. Welk filiaal mag na de finish de champagne ontkurken?

Online Fortnite event in toernooivorm
Wij bezorgen voorgeïnstalleerde PlayStations op kantoor of bij medewerkers thuis. We zorgen voor promotie, handleidingen en spelbegeleiding. Via de creative mode spelen deelnemers tegen elkaar in dezelfde wereld. Spelers verdienen punten en uiteindelijk vindt de finaleronde plaats met de beste spelers!

Ring Fit Adventure
Laat thuiswerkers uit hun stoel komen! We spelen een maand lang met de Ring Fit Adventure op voorgeïnstalleerde Nintendo Switches. We bouwen een landingpage waar deelnemers zich inschrijven en hun score zien. Door uitdagende spelelementen te combineren met simpele fitness oefeningen is dit event ideaal voor binding én beweging.

Online event van A tot Z verzorgd

Het online event nemen wij qua organisatie volledig uit handen. De pr-kit en de online inschrijfomgeving maken we voor je aan. Jouw vaste accountmanager is bereikbaar wanneer je vragen hebt. Hij ondersteunt je met de promotie en op de dag zelf organiseren wij het online event voor jou. Daarbij leveren we altijd maatwerk. Verschillende groepsgroottes, een event verspreid over meerdere locaties, apparatuur plaatsen op kantoor of bij de mensen thuis, een dagdeel, heel weekend of een toernooi-maand; alles kan. 

We werken met unieke toernooi-software. Daarbij zijn er enthousiaste en ervaren online eventmanagers aanwezig die in een chatbox het gehele event begeleiden en zelfs live commentaar geven. 

Ervaringen lezen van organisaties die je voorgingen? Bekijk onze online event cases of neem direct contact op om te overleggen over de mogelijkheden. 

ONZE KLANTEN BEOORDELEN WEPLAY ESPORTS MET EEN 9,0

70% ORGANISEERT BINNEN EEN JAAR WEER EEN EVENT. EN JIJ?