Esports op jouw sportclub

Wij zetten esports eenmalig of structureel in om jouw leden met elkaar en met de club te verbinden. Denk bijvoorbeeld aan een FIFA toernooi of aan de esportswall.

Eenmalig of structureel..

Jonge mensen blijven na het sporten niet lang op de club hangen. Ze verliezen binding met de club. Vaak gaan jongeren naar huis om te gamen. Ze zijn niet langer weg te slaan achter de PlayStation. Clubs merken dat jongeren binding met de club verliezen. En daardoor lopen niet alleen ledenaantallen terug, maar verliest de club ook kantine-inkomsten.

Sport en spel

We brengen game-events van de zolderkamer naar jouw sportclub! We organiseren een FIFA toernooi met of zonder skillgames waarbij we jou alles uit handen nemen. Of we hangen een esportswall op in jouw kantine. Op die manier ontmoeten leden van de sportclub elkaar en hernieuwen zij de binding met de club.

Ledenbehoud

Veel sportclubs hebben moeite met het behouden van leden. Esports is een goed middel om de binding met leden te versterken, maar er zijn nog meer belangrijke onderdelen. Download de factsheet en lees over:

❌ De belangrijkste redenen waarom leden stoppen

✔️ De belangrijkste redenen waarom leden doorgaan


💡 Oplossingen om leden te behouden