Esports op jouw sportclub

Wij zetten esports eenmalig of structureel in om jouw leden met elkaar en met de club te verbinden. Denk bijvoorbeeld aan een FIFA toernooi of aan de esportswall.

Eenmalig of structureel..

Jonge mensen blijven na het sporten niet lang op de club hangen. Ze verliezen binding met de club. Vaak gaan jongeren naar huis om te gamen. Ze zijn niet langer weg te slaan achter de PlayStation. Clubs merken dat jongeren binding met de club verliezen. En daardoor lopen niet alleen ledenaantallen terug, maar verliest de club ook kantine-inkomsten.

Sport en spel

We brengen game-events van de zolderkamer naar jouw sportclub! We organiseren een FIFA toernooi met of zonder skillgames waarbij we jou alles uit handen nemen. Of we hangen een esportswall op in jouw kantine. Op die manier ontmoeten leden van de sportclub elkaar en hernieuwen zij de binding met de club.

structurele oplossing

“Als grote amateurclub in de regio, waren wij na succesvolle FIFA toernooien op zoek naar meer dan een eenmalig event. We kwamen uit bij de esportswall. De esportswall stelt ons in staat om de jeugd langer in de kantine te houden. Daardoor stijgt de baromzet en de binding met de club. De volgende stap? Het aanbieden van een esportslidmaatschap!”

Jan Klein, Penningmeester AS’80