esports bij de bvo

Wij helpen betaald voetbalorganisaties met esports. We denken strategisch mee, we creëren samen concepten en we voeren events uit. WePlay Esports is de partij om het esportsdomein groot mee te maken.

wij denken mee

Bij veel clubs ontbreekt het aan échte esports-kennis. Want hoe zet je esports in om fans in de regio te bereiken? Of wat moeten we doen om jonge mensen naar het stadion te krijgen? En hoe vervul je met esports als BVO je maatschappelijke taak?

advies

WePlay Esports heeft de kennis in huis om jouw club bij te staan bij het vormgeven van esportsbeleid. Zo organiseren we bij 800 lokale amateurclubs events en bieden we toffe maatwerkoplossingen. Met een groot netwerk bij amateurclubs is de koppeling met de breedtesport snel gemaakt.

Sport en spel

Ons programma is samengesteld door pedagogische professionals en een ideale combinatie van sport en spel. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lees op deze pagina wat je kunt verwachten van een dag bij Fortnitekampen.nl!