Esports bij de sportbond

WePlay Esports denkt met je mee in de mogelijkheden jouw sport te gamificeren. Het toevoegen van game-elementen aan sport, maakt jouw sport extra aantrekkelijk voor jongeren.

Gamificatie

Veel sportbonden hebben de vraag: hoe zetten wij gaming in in combinatie met een bestaande sport? Kunnen we elementen uit FIFA, Fortnite of Just Dance niet gebruiken bij het aantrekkelijker maken van onze sport? Of is de inzet van VR of augmented reality heel interessant voor het ontwikkelen van golftrainingen?

Game-elementen

Met het organiseren van skillgame events en onze Fortnitekampen heeft WePlay Esports ruime ervaring in het vertalen van ingame-ervaringen naar fysieke beweegcomponenten. Wij zetten herkenbare game-elementen in om jongeren enthousiast te maken voor jouw sport. Hoe dat kan, vertellen we je graag!

unieke combinatie

Wij streven ernaar om elke Capellenaar aan het sporten te krijgen. Dit wordt steeds uitdagender aangezien de jeugd veel tijd spendeert achter de PlayStation. Met het organiseren van een skillgame event kon onze doelgroep zich helemaal uitleven. Ze hebben genoten!

Rutger Veugelers, Sport & Beweegmakelaar Sportief Capelle