Een fifa toernooi
organiseren op locatie.

Wij nemen alles uit handen.

vernieuwd aanbod

In 2019 organiseerden we meer dan 600 FIFA toernooien op voetbalclubs. Vanaf seizoen 2023/2024 doen we meer.

Onder de naam WePlay United helpen wij voetbalclubs niet alleen jeugd te binden en te behouden met een eenmalig FIFA toernooi, we ondersteunen clubs ook met een breed, innovatief en professioneel event-aanbod. Ons aanbod is structureel, ontzorgt vrijwilligers en bevat gamen én bewegen.

Wij zorgen samen voor een geslaagd voetbalseizoen voor alle leden.

Onze pakketten

Een FIFA toernooi op maat voor iedereen

Het standaard pakket begint vanaf €599

Standaard

Het perfecte FIFA event voor kleinere groepen.
 • 10 - 40 deelnemers
 • Eventmanagement
 • 3 uur
 • 10x PS5 en 32" tv
 • Aandenken winnaars
 • Promotiemateriaal
 • Online inschrijfomgeving

Uitgebreid

Ons meest gekozen FIFA event op de PlayStation.
 • 32 - 80 deelnemers
 • Eventmanagement
 • 4 uur
 • 10x PS5 en 32" tv
 • Aandenken winnaars
 • Promotiemateriaal
 • Online inschrijfomgeving
Populair

Compleet

FIFA event voor grote groepen met extra begeleiding.
 • 64 - 160 deelnemers
 • Eventmanagement
 • 4,5 uur
 • 20x PS5 en 32" tv
 • Aandenken winnaars
 • Promotiemateriaal
 • Online inschrijfomgeving

* Alle prijzen zijn exclusief btw en gereden kilometers.

Traditie

Al vanaf 2014 zijn we met WePlay Esports in zee. We organiseren jaarlijks in twee weken twee toernooien, met 60 blije kinderen per toernooi. Het hoogtepunt van de avond is de finale. We bouwen een kleine tribune, spelen op groot scherm en de finalisten komen op met “Eye of the Tiger”. Je ziet dat de jongens boven zichzelf uitstijgen, dat is het leukste om te zien.

Mathijs van Echtelt, FIFA coördinator bij Delta Sports 95′

MEER DAN

0
EVENTS

Traditie

Al vanaf 2014 zijn we met WePlay Esports in zee. We organiseren jaarlijks in twee weken twee FIFA toernooien, met 60 blije kinderen per toernooi. Het hoogtepunt van de avond is de finale. We bouwen een kleine tribune, spelen op groot scherm en de finalisten komen op met “Eye of the Tiger”. Je ziet dat de jongens boven zichzelf uitstijgen, dat is het leukste om te zien.

Mathijs van Echtelt, FIFA coördinator bij Delta Sports 95′

 

WEPLAY ESPORTS IS Dé AANBIEDER VAN FIFA 23 TOERNOOIEN IN BELGIË EN NEDERLAND

een fifa toernooi op locatie

Een FIFA toernooi organiseren op jouw voetbalclub? FIFA spelen op de vrijdagmiddagborrel? Een FIFA toernooi in een buurthuis of als merkactivatie in jouw winkel? Je kunt alles bespreken en wij regelen het. Ons team heeft jarenlange ervaring met het organiseren van FIFA toernooien, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over uitvoering. 

Daarbij staat één ding centraal: wij nemen je alles uit handen. Omdat wij de pr-kit en de online inschrijfomgeving voor je maken, bespaar jij enorm veel tijd tijdens het promoten van het event. Jouw vaste accountmanager is bereikbaar wanneer je vragen hebt. Hij ondersteunt je met de promotie van het FIFA toernooi en hij adviseert je over de hoogte van een deelnemersbijdrage. Want dat is ideaal: je kunt de investering drukken doordat je een bijdrage aan de deelnemers vraagt, je opbrengsten hebt uit de baromzet en je met sponsoren kan werken.

fifa toernooi organiseren

Wanneer je een gaaf FIFA event wilt organiseren dan ben je bij WePlay Esports aan het juiste adres. Wij organiseren de leukste FIFA evenementen, gewoon bij jou op locatie. Dit doen we onder andere voor particulieren, sportbonden, sportverenigingen, zakelijke klanten, gemeentes, BVO, welzijnsorganisaties en scholen. Al onze events, dus ook het FIFA toernooi, zijn een combinatie van esports en gaming. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat dit de manier is om millenials te bereiken en te activeren. Wij vertellen je graag meer over wat ons FIFA toernooi precies inhoudt en hoe wij te werk gaan op zo’n dag. Lees dus snel verder of neem direct contact met ons op voor een FIFA toernooi bij jou op locatie.

FIFA: de voetbalgame

FIFA is altijd een van de meest populaire games op de markt geweest. En dat is vandaag de dag nog niet veranderd. De voetbalgame is namelijk nog steeds razend populair. In deze game kan je als speler met een land of zelfs specifieke club spelen. De eerste editie werd al in 1993 uitgebracht en had in de eerste paar edities de naam ‘FIFA Soccer’ en ‘FIFA Football’. Deze game is ontwikkeld door EA Sports en er zijn EK en WK edities verkrijgbaar. Ieder jaar komt er weer een nieuwe game op de markt. Hierbij krijgen alle ploegen, spelers en competenties een update. Dit zorgt er mede voor dat de kwaliteit van het spel ieder jaar verbetert. Door de populariteit van de game ontstond het FIFA toernooi. Hierin strijden spelers tegen elkaar. Een FIFA 23 toernooi zorgt voor enorm veel plezier. Niet gek dus dat dit wereldwijd een van de meest populaire toernooien is.

Een FIFA toernooi waar je van A tot Z ontzorgd wordt. Van begeleiding tot aan een pr-kit, inschrijfomgeving en prijzen

Wat is een FIFA toernooi?

Een FIFA toernooi lijkt op andere voetbaltoernooien. Daarom begint ook dit toernooi met de poulefase. Spelers worden dan gelijkmatig verdeeld over de poule. Vervolgens zal iedere speler drie tot vier wedstrijden in de poulefase spelen. Na deze fase zullen een of twee beste spelers doorgaan naar de knock-out fase. De finale wordt dan op een groot scherm gespeeld. Dit zorgt voor een geweldige sfeer. Het is net alsof je echt in het stadion staat. Hierdoor beleven spelers een onvergetelijke FIFA esports dag. Wij zorgen ervoor dat het voor de spelers net lijkt of ze mee doen aan de eDivisie.

Hoe organiseer je een FIFA toernooi?

Of je nou een evenement wilt organiseren op je voetbalclub, tijdens de vrijdagmiddagborrel of in het buurthuis: een FIFA toernooi is de beste optie. Ook is dit zeer geschikt voor activaties of manieren om jouw merkbeleving naar een volgend level te tillen. Wij nemen alles voor je uit handen en op de dag zelf zullen wij het complete FIFA toernooi organiseren voor jou. Dat betekent ook dat wij de pr-kit en de online inschrijfvormgeving voor je maken. Daarnaast krijg je een vaste accountmanager. Deze kun je altijd bereiken als je vragen hebt, maar hij/zij zal je ook ondersteunen bij de promotie van het FIFA toernooi en brengt advies uit over een eventuele deelnemersbijdrage. Wanneer je hier om vraagt, opbrengsten haalt uit je drankomzet en je werkt met sponsoren dan kost het FIFA 23 toernooi je vrijwel niets.

Op de dag zelf

Op de dag van het FIFA toernooi hebben wij natuurlijk overal aan gedacht. Wij organiseren het toernooi op locatie. Hierbij maken we natuurlijk ook het FIFA toernooi schema. We zetten de gamecases en het 55” finalescherm neer en onze enthousiaste eventmanager verzorgt de spelbegeleiding. Het game toernooi werkt als de Champions League: eerst een poulefase met daarna een knock-outronde. Met een iPad houden wij de standen bij. We zorgen ervoor dat iedereen genoeg wedstrijden speelt zodat jij kan genieten van de dag.

Maak jouw fifa toernooi nog leuker met een bekende esporter van team gullit

Grande finale!

Na de finale ontvangt de top drie een aandenken waarbij de winnaar zich voor de landelijke FIFA finale plaatst. De winnaar plaatst zich voor de landelijke finale van het FIFA toernooi. We bouwen af en we hebben jouw deelnemers een onvergetelijke dag bezorgd. En dan hebben we het nog niet eens over de extra’s gehad zoals de inzet van esporters en influencers, mogelijkheden om twee tegen twee te spelen en de FIFA Skill Games als extra. Jouw FIFA 23 toernooi organiseer je met WePlay Esports.

Hoe lang duurt een FIFA toernooi?

De lengte van het FIFA toernooi is afhankelijk van het aantal deelnemers. Ben je met een kleine groep van enkele tientallen mensen? Dan duurt het event 3 of 4 uur. Ben je met een grotere groep van meer dan 80 mensen? Dan zal het toernooi zo’n 4,5 uur duren. Uiteraard zorgen wij ervoor dat er genoeg mensen tegelijkertijd kunnen spelen afhankelijk van de groepsgrootte.

Een FIFA toernooi op locatie organiseren

Wil jij nou een FIFA toernooi of een van onze andere activiteiten op eigen locatie laten organiseren. Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij denken mee in creatieve oplossingen en staan voor je klaar met de leukste activiteiten op de door jouw gewenste locatie.

Voor wie is het FIFA toernooi geschikt?

Of het nou gaat om grote bedrijfsevenementen of een FIFA toernooi met vrienden: het FIFA toernooi is hiervoor en alles hier tussenin geschikt. Wat voor event je ook wilt organiseren, wij helpen je graag met een oplossing.

Merkactivatie

Wil jij een merkactivatie opzetten die jouw merk tot leven brengt? Wij organiseren merkactivaties met online of hybride FIFA toernooien. Zo zorg je voor een online activatie met een originele invalshoek. Doormiddel van gaming creëeren we verbinding. Wij van WePlay Esports zijn expert in merkactivaties die doelgericht, origineel én effectief zijn. Benieuwd naar wat we eerder gedaan hebben? Bekijk hier onze merkactivatie voor Batavia Stad. het extra speciaal met wedstrijd analyses en interviews met deelnemers door middel van een livestream vanuit onze studio.

Product release of bedrijfsjubileum

Heeft jouw bedrijf wat te vieren? Breng je een nieuw product op de markt of vier je een bedrijfsjubileum? Dan is een FIFA toernooi de perfecte manier om dit te doen. Een unieke manier om een bijzonder moment van je bedrijf te vieren met anderen. Meer weten? Bekijk hier wat we voor Media Markt België hebben gedaan.

Leden activeren/betrekken bij sportclubs

Wij zetten esports eenmalig of structureel in om jouw leden met elkaar en met de club te verbinden. Merk jij ook dat jonge mensen na het sporten niet lang op de club blijven hangen en binding met de club verliezen? Daardoor kunnen niet alleen het aantal ledenaantallen teruglopen, maar ook de kantine-inkomsten. Met behulp van een FIFA toernooi is het mogelijk om je leden weer aan je club te binden. Voor voetbalvereniging AFC organiseerde wij het grootste FIFA toernooi in Amsterdam ooit. Naast FIFA toernooien is ook de esportswall een goede oplossing om je leden langer op de sportclub te houden. Dit is een blijvende game-oplossing voor jouw clubhuis of bedrijfskantine. Daarnaast is ook de Gametower de perfecte oplossing voor in de kantine. Een losse TV en spelcomputer is hier bijvoorbeeld niet handig omdat dit vandalisme gevoelig is en niet makkelijk te verplaatsen. De Gametower is een eye-catcher en de oplossing om toch nog een spelcomputer in de kantine te plaatsen.

Bedrijfsevenementen

Wil jij een origineel bedrijfsuitje of ander bedrijfsevenement organiseren én tegelijkertijd iets doen aan teambuilding? Organiseer dan een FIFA tournament. Een game toernooi brengt collega’s dichter bij elkaar. Daarnaast is dit een zeer unieke ervaring en zal er waarschijnlijk nog lang over doorgepraat worden. Ook de wekelijkse vrijdagmiddagborrel kan er een worden om nooit te vergeten. Dit deden we bijvoorbeeld voor Arval. Speel een potje FIFA onder het genot van een drankje en ga heerlijk ontspannen het weekend in.

Beursactivatie

Wil jij opvallen op de beurs? Dat doe je natuurlijk met een FIFA toernooi. De mensen zullen direct aangetrokken worden door jouw beursstand. Op de beurs is het natuurlijk belangrijk dat je opvalt. Met een FIFA toernooi ben je ervan verzekerd dat je eruit springt op de beurs.

FIFA Skill Games

Wil je gamen met bewegen combineren? Ook dat is mogelijk met onze FIFA Skill Games. Hoewel esports wordt geassocieerd met stilzitten, hoeft dat helemaal niet zo te zijn. Wij hebben diverse beweegelementen namelijk gecombineerd met het populaire FIFA spel. Met een FIFA Skill Game dag kies je voor een uniek event. De deelnemers zijn op deze dag de hele dag actief oefeningen aan het doen die rechtstreeks uit de game komen. Ook wij dragen namelijk graag bij aan een actievere samenleving en denken graag mee omtrent hoe sporten gegamificeerd kunnen worden. Ook esports is een topsport en zorgt voor een actieve stimulatie van bewegen onder jongeren. Dit komt hun ten goede in hun ontwikkeling, want ze zullen niet alleen samenkomen om te bewegen, maar zich ook gelukkiger voelen. Want wie voldoende beweegt, zal lekkerder in zijn of haar vel zitten, meer genieten van het leven en zich fitter voelen. Vraag jij je af hoe je esports kunt inzetten om jongeren meer te laten bewegen? Dan denken wij graag met je mee omtrent oplossingen voor jouw situatie. Laat je contactgegevens achter en wij denken creatief met je mee.

FIFA Skillgames is een initatief van DutchGameMasters en WePlay Esports.

Online FIFA toernooi organiseren

Naast fysieke toernooien, organiseren wij ook FIFA toernooien online. Dit is de manier om elkaar te bereiken en is dus razend populair. Daarbij is dit ook een hele leuke manier om elkaar buiten de sportclub te ontmoeten. Met een online event breng je mensen bij elkaar. Met een online FIFA toernooi wordt dit zeker een geslaagd online event.

Hoe organiseer je een online FIFA toernooi?

Samen met jouw teamleden of collega’s speel je het FIFA toernooi online. Natuurlijk nemen wij net als bij de fysieke toernooien de hele organisatie uit handen door middel van onze voor geïnstalleerde Nintendo Switches, Playstations 5, Playseats, online omgevingen, software, pr-kit met handleidingen en onze enthousiaste eventmanagers. Wij brengen iedereen online samen. Ook online teambuilding creëren is hierdoor mogelijk als je bijvoorbeeld een online bedrijfsuitje wilt organiseren. Wij leveren maatwerk waardoor er eindeloze opties zijn. Verschillende groepsgroottes, een event verspreid over meerdere locaties, apparatuur plaatsen op kantoor of bij mensen thuis, een dagdeel, heel weekend of zelfs een toernooi maand: alles kan. Tijdens het organiseren van het online FIFA toernooi werken we met unieke toernooi-software. Ook zijn onze enthousiaste en ervaren online eventmanagers aanwezig die in een chatbox het gehele event begeleiden en zelfs live commentaar geven. Benieuwd welke online events er nog meer mogelijk zijn? Klik dan hier.

Coronaproof FIFA toernooi organiseren

Wil je een 100% coronaproof FIFA toernooi organiseren voor je team, collega’s of clubleden? Dat kan met een virtueel FIFA toernooi! Wij zorgen voor een gepersonaliseerde landingspagina, promotiemateriaal, handleidingen en commentaar tijdens de finale. Ideaal in deze tijd waarin fysiek samenkomen niet altijd een optie is.

Een online FIFA event wordt o.a. vaak ingezet door bedrijven als alternatief bedrijfsuitje, door vriendengroepen en door gemeentes en welzijnsorganisaties. Bijvoorbeeld als activiteit voor de jeugd tijdens een lockdown. Bekijk de mogelijkheden voor een FIFA toernooi als online event. 

Onze klanten beoordelen WePlay Esports met een 9,0

70% organiseert binnen een jaar weer een FIFA toernooi. En jij?

Download de brochure

Dit zijn
jouw voordelen

Eventmanagement: Ons team verzorgt de op- en afbouw en begeleidt het FIFA toernooi zodat jouw handen vrij zijn voor een lekker drankje aan de bar.

Speeltijd: Na de poulefase reserveren we een aantal gamecases voor de uitgeschakelde deelnemers, zodat iedereen urenlang speelplezier heeft.

Apparatuur: Jouw deelnemers krijgen een unieke ervaring doordat onze gamecases elke locatie omtoveren tot een ware esports arena.

Aandenken: Jouw deelnemers strijden om de felbegeerde titel: FIFA kampioen. Daarnaast krijgen de nummers 1, 2 en 3 een certificaat mee naar huis. Kleine tip: bestel de speciale FIFA bekers bij onze accountmanager en hun dag kan echt niet stuk.

PR-kit: Je ontvangt kant en klare sociale media posts en een poster om het event te promoten. Jij hoeft het alleen maar te delen!

Inschrijfomgeving: Administratiewerk in Excel hoeft je niet meer te doen, jij deelt de inschrijflink en wij houden je op de hoogte van het aantal aangemelde deelnemers. Dat bespaart tijd.