Gamen is animatie

WePlay Esports geeft de vakantie van jouw gasten kleur. Een game events is perfect voor de jonge doelgroep op jouw camping of vakantiepark. Wij ontzorgen jouw personeel of animatieteam en verzorgen een event waarvoor je gasten volgend jaar weer willen terugkomen. 

Sfeer maken

Het is lastig een leuke en originele activiteit te organiseren die jouw gasten nooit meer gaan vergeten. Want hoe zorg je ervoor dat je sfeer brengt op een camping, in een hotel of op een vakantiepark? En hoe zorg je dat je gasten anderen over jou vertellen en volgend jaar graag weer terugkomen?

Voor ieder wat wils

Jouw camping, hotel of vakantiepark wordt door een breed publiek bezocht. Juist daarom biedt WePlay Esports verschillende soorten oplossingen aan om jouw animatieteam te ontzien en een gedenkwaardig hoogtepunt van de vakantie te creëren. Denk aan een tof Just Dance event, een FIFA toernooi of een Fortnite event. En ook aan de volwassen mannen (of vrouwen!) is gedacht met een F1 event. Deze events bieden wij zowel eenmalig als structureel aan: bijvoorbeeld voor verschillende hotels met een finale-event..

Gamen op vakantie

Molecaten