HR en officemanagers

Millennials gamen gemiddeld zo’n twee uur per dag. WePlay Esports helpt je deze hobby in te zetten om werknemers op een leuke manier te verbinden. En wist je dat je met gamen ook fysiek inspannende activiteiten kunt doen?

geweldige dag

“Het was geweldig om na twee jaar thuiswerken weer eens een bedrijfsevenement te organiseren. Alle ingrediënten voor een leuke dag waren aanwezig: leuke collega’s, lekker eten en een uitgebreid programma van WePlay Esports. Bij Azerion zijn we erg fanatiek, dus het competitieve element in de verschillende game- en beweegspellen viel bijzonder goed in de smaak!”

Kyra Steegs, Investor Relations Officer bij Azerion
 

hybride werken

Hybride werken is in Nederland voor veel bedrijven nu de standaard. Ideaal om reistijd te besparen, maar een enorme uitdaging voor de HR-afdeling en officemanagers. Want hoe zorg je dat de binding tussen je werknemers goed blijft?

Uniek bedrijfsevent

Game events zijn tegenwoordig helemaal in. Denk niet alleen aan PlayStations, maar bijvoorbeeld aan een combinatie van lasergamen, racen op F1 racesimulators, Just Dance en een echte Virtual Reality experience. En om het makkelijk te maken: we organiseren onze activiteiten op elke locatie.

download onze brochure

Benieuwd naar welke activiteiten het beste passen bij jouw bedrijfsevent? Vraag onze digitale brochure aan. Met als bonus: impressieslides van onze activiteiten.