Hr en personeel

Millennials gamen gemiddeld zo’n twee uur per dag. WePlay Esports helpt je deze hobby in te zetten om werknemers online te verbinden als de traditionele vrijdagmiddagborrel niet door gaat. Juist in deze tijd. 

Sales-team kick off

“Als salesevent, besloten we samen met WePlay Esports een online FIFA event te organiseren. Ondanks de coronarestricties konden de teams van Dell en Centralpoint virtueel samenkomen. WePlay Esports ontzorgde ons met het leveren van PlayStations op verschillende locaties zoals bij teamleden thuis, tot handleidingen, hulp op afstand en commentaar bij de livestream van de finale. Dank voor de fijne communicatie en het geslaagde event!”

Arjan Kats, Dell Vendormanager Centralpoint
 

remote werken

We werken in Nederland nu massaal thuis. Ideaal om reistijd te besparen, maar een enorme uitdaging voor de HR-afdeling. Want hoe zorg je dat de binding tussen je werknemers goed blijft als je remote werkt en niet meer fysiek samen komt?

digitale bedrijfsborrel

De online pubquiz en bingo via Teams of Zoom zijn niet meer weg te denken uit de digitale bedrijfsborrels. Toch zoek je na een tijdje weer iets unieks. WePlay Esports helpt jou met het organiseren van een online event van een hoger niveau. We zorgen onder andere  voor voorgeïnstalleerde PlayStations en Playseats om een online FIFA, Fortnite of F1-event te organiseren. Zo zorg je zelfs in deze tijd voor een onvergetelijke bedrijfsborrel, online teambuilding of coronaproof teamuitje!

Zorg dat je niks mist

Wij houden je op de hoogte van onze events en de laatste trends en ontwikelingen op gebied van esports.