Bedrijfsevent Ron Gastrobar

Het was een bijzondere dag vol feestelijkheden toen de Ron Gastrobar groep haar tienjarig bestaan vierde. Het bedrijf, bekend om zijn culinaire meesterwerken en unieke eetervaringen, wilde een speciaal evenement organiseren bij locatie Thuishaven om deze mijlpaal met het team te vieren.

De uitdaging

Om het tienjarig jubileum te vieren, wilde Ron Gastrobar groep een dag vol met leuke activiteiten organiseren. Het belangrijkste? Dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft. En daarvoor is natuurlijk een gevarieerd programma nodig..

De oplossing

Gelukkig hebben wij een uitgebreid aanbod en een groot netwerk. We ontwikkelden een programma met:

 

Omdat elk onderdeel een half uur duurde, werkte iedereen de verschillende onderdelen in twee uur af. Daarna was het tijd voor de welverdiende borrel.

De aanpak

Om de spanning van de activiteiten te vergroten, maakten we 8 verschillende teams. Elke deelnemer kreeg bij aankomst een gekleurd armbandje. Via een QR-code kwamen ze op een landingspagina waar ze tijdens het event hun eigen programma zagen.
 
Door middel van een luide toeter hoorden de deelnemers wanneer een activiteit afgelopen was. Ideaal: zo verloopt het wisselen van de verschillende onderdelen erg soepel!

Resultaten