formule 1 event bij eiland van maurik

Camping Eiland van Maurik zocht een toffe activatie voor haar gasten. Toevallig vond tegelijkertijd het Formule 1 raceweekend van Silverstone plaats. Wij haalden de Grand Prix van Engeland naar de camping door een F1 event te organiseren!

de uitdaging

Camping Eiland van Maurik organiseert in de zomervakantie verschillende grote events voor hun gasten. Elk jaar zijn ze op zoek naar unieke activiteiten om zich te onderscheiden van andere campings. Hierbij is het inschatten van de sterk veranderende wensen en behoeftes van de gasten een grote uitdaging. Onze taak is om een vette game activatie te creëren die aanslaat bij de doelgroep.

de oplossing

Tijdens het analyseren van de laatste trends viel ons op dat Formule 1 in Nederland steeds meer populariteit wint. Zowel jong als oud geniet van de sportieve prestaties van Max Verstappen en verdiept zich meer in de autosport. Een goede reden om de camping om te toveren tot een ware racetempel. Tijdens het raceweekend van Silverstone ervaarden de gasten virtueel op onze vier PlaySeats het Britse circuit én genoten ze van de echte wedstrijd.

de aanpak

Om de beste race ervaring te garanderen, werken we samen met eMense. In 2017 hebben zij in opdracht van Ziggo de grootschalige Ziggo eBattle campagne ontwikkeld en uitgevoerd. Onze eventmanagers zorgden voor professionele begeleiding en technische ondersteuning. Op een elektronisch scherm hielden wij de tijden bij. De opdracht was simpel: rijdt het snelste rondje op Silverstone!

Resultaten

ONZE KLANTEN BEOORDELEN WEPLAY ESPORTS MET EEN 9,0

70% ORGANISEERT BINNEN EEN JAAR WEER EEN EVENT. EN JIJ?