Fortnite activatie met Honor Honor P20 Pro

De Honor P20 Pro komt uit. En dat moeten we vieren! In opdracht van Belsimpel bedachten we daarom een game-activatie met Fortnite rondom de release van het toestel. Wij maakten een map in Honor look and feel en we speelden een toernooi met Honorfans en Gamemeneer tijdens de releaseparty.

De uitdaging

Belsimpel organiseerde in opdracht van Honor de releaseparty voor de Honor P20 Pro. Belsimpel had een vraag. Hoe kunnen we de partnership tussen Honor en Fortnite activeren? We kregen weinig tijd. Binnen 21 dagen stond het event op de planning.

De oplossing

De oplossing lag voor de hand: een toernooi op de Honor P20 Pro. We ontwierpen een Fortnitemap in Honor look and feel en we bedachten een competitievorm. Alle spelers speelden in dezelfde Fortnitemap via creative mode. Op tien telefoons met headset konden de circa veertig genodigden van de prijsvraag gamen.  Wij richtten de ruimte in met een Fortnitewall, Fortnitekistjes en kleedden het geheel aan. Ons enthousiaste team ontzorgde Belsimpel/Honor.

De aanpak

We gingen direct aan de slag, want met nog 21 dagen te gaan moesten we gelijk actie ondernemen. Gelukkig zit doen in ons dna. We zetten de gepersonaliseerde inschrijfpagina online en Honor startte met het werven van de deelnemers middels winacties. Tegelijkertijd ontwierpen we in de creative mode een unieke Fortnitemap in de look and feel van Honor. Het spelconcept ter plaatse was goed in haar eenvoud: deathmatch van tien minuten begeleid door onze eventmanagers. Op grote schermen tikte de tijd weg en zagen de deelnemers de tussenstand. En uiteraard kleedden we de ruimte schitterend in.

Doordat ook Gamemeneer aanschoof voor het event, was het voor de veertig aanwezige deelnemers een onvergetelijke dag. Missie geslaagd: de partnership tussen Honor en Fortnite kon niet explicieter tot uiting komen!

Resultaten