Online Fortnite event

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Join de Discord

De esporter van ede

Op 29, 30 en 31 december staat het driedaags online Fortnite event op het programma. Er kunnen maximaal 200 deelnemers mee doen, dus schrijf je in voor het te laat is.

Net als vorig jaar spelen we op twee dagen een kwalificatieronde. De beste spelers plaatsen zich voor de bloedstollende finale in de nacht van 1 januari. De speler die tijdens de finale een Victory Royale haalt, wint een PlayStation 5!

Overzicht

INSCHRIJVEN Inschrijven kan t/m 28 december!
Schrijf je in voor het toernooi. Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met alle informatie.
CHECK-IN 18:30
De check-in begint een halfuur van te voren. Stuur "check-in" in een persoonlijk bericht naar één van onze eventmanagers.

Let op: als je niet ingecheckt bent, kun je niet mee doen aan het toernooi!

KICK OFF 18:50
Anko begeleidt het event via een livestream. Hij legt de regels uit, vertelt wanneer de rondes beginnen en geeft commentaar op de gameplay.

Belangrijk: join de Discord en zorg dat je Discord naam hetzelfde is als jouw Epic naam. In de Discord kom je in contact met onze eventmanagers en de andere deelnemers. Ook geef je via deze chat na elke ronde jouw score door.

START KWALIFICATIE RONDE 1 29 dec, 19:00
We spelen vijf potjes Fortnite. De beste 49 deelnemers plaatsen zich voor de finale.
START KWALIFICATIE RONDE 2 30 dec, 19:00
We spelen vijf potjes Fortnite. De beste 49 deelnemers plaatsen zich voor de finale.
VRIJSPELEN 31 dec, 22:00 - 23:30
Warm je alvast op voor de finale of speel lekker voor de fun. Je hoeft je hiervoor niet in te checken, je kunt gewoon de private lobby joinen via de Discord. Het wordt sowieso weer een feestje tijdens de livestream!
FINALE 1 jan, 00:30 - 01:00
De beste 98 spelers plaatsen zich voor de finale. We spelen één potje Battle Royale, waarbij we niet kijken naar het aantal kills. Alleen de Victory Royale telt. Wie wordt de esporter van gemeente Ede 2021?

De hoofdprijs is een PlayStation 5!

Veelgestelde vragen

Klik hier om je in te schrijven. Je ontvangt alle informatie per mail. Join hier alvast onze Discord zodat je op de hoogte blijft van het event.

Fortnite werkt met crossplay, zodat je mee kunt doen via:

  • PlayStation 4
  • PlayStation 5
  • Xbox One
  • Xbox Series X/S
  • Nintendo Switch
  • Computer

Klik hier voor de handleiding. Daar vind je stap voor stap wat je moet doen om deel te nemen aan het toernooi.

Tijdens de kwalificatierondes host Youtuber Anko een livestream. Deze link delen we in de Discord. Anko vertelt in de livestream wanneer de rondes beginnen en hij geeft commentaar op de gameplay. Ben je gekilled? Volg de livestream om te zien wie het potje wint!

https://discord.gg/TwA5GmERPAJoin onze Discord, daar kun je met jouw vraag terecht bij onze eventmanagers en andere deelnemers.

Handleiding

Discord

Inschrijven