Online Fortnite event

De inschrijving sluit over

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Join de Discord

De esporter van ede

Op 27, 29 en 31 december staat het driedaags online Fortnite event op het programma. Er kunnen maximaal 200 deelnemers mee doen, dus schrijf je in voor het te laat is.

Net als vorige edities spelen we op twee dagen een kwalificatieronde. De beste spelers plaatsen zich voor de bloedstollende finale op 31 december. De speler die tijdens de finale een Victory Royale haalt, wint een PlayStation 5!

Overzicht

INSCHRIJVEN
Inschrijven kan t/m 23 december!
Schrijf je in voor het toernooi. Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met alle informatie.
CHECK-IN
27 dec, 18:30
De check-in begint een halfuur van te voren. Je checkt je in door het woord "aanwezig" te sturen in het aparte check-in kanaal.

Let op: als je niet ingecheckt bent, kun je niet mee doen aan het toernooi!

KICK OFF
27 dec, 18:50
Onze host begeleidt het event via een livestream. Hij legt de regels uit, vertelt wanneer de rondes beginnen en geeft commentaar op de gameplay.

Belangrijk: join de Discord en zorg dat je Discord naam hetzelfde is als jouw Epic naam. In de Discord kom je in contact met onze eventmanagers en de andere deelnemers. Ook geef je via deze chat na elke ronde jouw score door.

START KWALIFICATIE RONDE 1
27 dec, 19:00
We spelen kwalificatiepotjes tot 22:00. Afhankelijk van de lengte van de potjes, zijn dit 4 of 5 ronden. De beste 49 deelnemers plaatsen zich voor de finale.
START KWALIFICATIE RONDE 2
29 dec, 19:00
We spelen kwalificatiepotjes tot 22:00. Afhankelijk van de lengte van de potjes, zijn dit 4 of 5 ronden. De beste 49 deelnemers plaatsen zich voor de finale.
VRIJSPELEN
31 dec, 14:00 - 15:00
Warm je alvast op voor de finale of speel lekker voor de fun. Je hoeft je hiervoor niet in te checken, je kunt gewoon de private lobby joinen via de Discord. Het wordt sowieso weer een feestje tijdens de livestream!
FINALE
31 dec, 15:30 - 16:00
De beste 98 spelers plaatsen zich voor de finale. We spelen één potje Battle Royale, waarbij we niet kijken naar het aantal kills. Alleen de Victory Royale telt. Wie wordt de beste Fortnite speler van gemeente Ede 2022?

De hoofdprijs is een PlayStation 5!

Veelgestelde vragen

Klik hier om je in te schrijven. Je ontvangt op uiterlijk 23 december de datum van jouw kwalificatieronde. Dit kan 27 of 29 december zijn. Join hier alvast onze Discord zodat je op de hoogte blijft van het event.

Fortnite werkt met crossplay, zodat je mee kunt doen via:

  • PlayStation 4
  • PlayStation 5
  • Xbox One
  • Xbox Series X/S
  • Nintendo Switch
  • Computer

Klik hier voor de handleiding. Daar vind je stap voor stap wat je moet doen om deel te nemen aan het toernooi.

Tijdens de kwalificatierondes hosten wij een livestream. Deze link delen we in de Discord. In de livestream vertellen we wanneer de rondes beginnen en geven we commentaar op de gameplay. Ben je gekilled? Volg de livestream om te zien wie het potje wint!

Join onze Discord, daar kun je met jouw vraag terecht bij onze eventmanagers en andere deelnemers.

Handleiding

Discord

Inschrijven