Events

FIFA 20
toernooien

Een FIFA 20 toernooi organiseer je met WePlay Esports. Een FIFA toernooi op de voetbalclub met regionale finale of als side-event op een bedrijfsdag? Alles is bespreekbaar. Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren van FIFA toernooien en zijn je graag van dienst.

FORTNITE
EVENTS

Fortnite is de populairste Battle Royale. WePlay Esports verzorgt jouw Fortnite kinderfeestje of pr-toernooi met influencers. We werken met een uniek concept waarbij punten worden toegekend aan het aantal kills en de plek waarop je eindigt tijdens een battle royale.

f1 events

Een racesimulator huren om awareness te creëren voor jouw beursstand? Of een racesimulator huren voor de vrijdagmiddagborrel? Wij werken met de nieuwste Playseats en racegames en komen de op- afbouw en begeleiding graag uit handen nemen.

Apex Legends
events

Apex Legends is de game van dit moment. WePlay Esports verzorgt jouw Apex Legends toernooi. Een toernooi voor het verjaardagsfeest van je zoon of een groot event op de voetbalclub. Alles is mogelijk, lees verder over de opties.

Just Dance set-up

Een verjaardagsfeestje waar je samen kan dansen? Of wil je de vrijdagmiddagborrel op zijn kop zetten? Kies voor een Just Dance-event! Op onze set-up met 55″ scherm kun jij drie uur lang dansen met Just Dance 2019. Een camera registreert jouw moves. Hoeveel sterren scoor jij? Onze eventmanager zorgt voor op- en afbouw en begeleidt een hilarisch event.