Online teambuilding organiseren

Een online teambuilding organiseren waar alle collega’s nog lang over napraten? Dat doe je samen met WePlay Esports! Juist in deze tijd – waarin we veel thuiswerken, elkaar minder vaak zien en ‘gewone’ bedrijfsuitjes en teamuitjes niet mogelijk zijn – is het belangrijk om elkaar te blijven ontmoeten, ook online. Zo houd je de teamspirit hoog. Gelukkig is er een oplossing: een online teambuilding!

Online teambuilding? Kies voor een uniek virtueel game toernooi

Een online teambuilding is dé manier om met elkaar in verbinding te blijven. WePlay Esports organiseert online events voor bedrijven en verenigingen waarbij spel, originaliteit, een beetje competitie en een grote funfactor de basis-ingrediënten zijn. Ga de uitdaging met elkaar aan tijdens een online gametoernooi met de populairste games van dit moment: online FIFA, online Formule 1 race event, online Fortnite toernooi, Just Dance en diverse andere games.

Je hoeft geen fanatiek gamer te zijn om mee te kunnen doen: wij brengen voorgeïnstalleerde PlayStations en Playseats naar kantoor of bij medewerkers thuis en zorgen voor promotiemateriaal, handleidingen en de livestream. We beschikken over de allerbeste professionele apparatuur en zorgen dat iedereen kan deelnemen aan het online evenement.

Hoe ziet een online teambuilding eruit?

Alle online bedrijfsuitjes en teambuildings zijn maatwerk en kunenn op jouw wensen, groepsgrootte en vraag worden aangepast. Denk bijvoorbeeld aan:

Online of hybride FIFA toernooi
Voorgeïnstalleerde Playstations worden naar medewerkers thuis of kantoor gebracht. Uiteraard met promotiemateriaal, handleidingen, livestream en begeleiding van onze online eventmanager. Net als in de Champions League spelen we een poulefase met daarna een knock-outronde.

Formule 1 race event
We bezorgen Playseats / PlayStations op de gewenste locaties, thuis of op kantoor, om online timetrials te racen. We spelen individueel of in teams waarbij tijden bij elkaar opgeteld worden. Wie zet de snelste tijd neer?

Formule 1 event
We brengen Playseats naar verschillende locaties en spelen timetrials. De snelste coureurs plaatsen zich voor de kwalificatieronde en de finale is een echte race waarbij wij live commentaar geven. Welk team of welk filiaal wordt de winnaar?

Online Fortnite event in toernooivorm
We bezorgen voorgeïnstalleerde PlayStations op kantoor of bij medewerkers thuis. We zorgen voor promotie, handleidingen en spelbegeleiding. Via de creative mode spelen deelnemers tegen elkaar in dezelfde wereld. Ze verdienen punten en de beste spelers kunnen zich plaatsen voor de finaleronde.

Just Dance event
Dans op de beat en verdien punten door de moves van de choreografen zo goed mogelijk na te bootsen. Ook ideaal te combineren met FIFA.

Maak van jullie online borrel of vrijmibo een onvergetelijk event

Een coronaproof borrel hoeft dus helemaal niet saai te zijn! Ga de uitdaging met elkaar aan, speel tegen je vrienden of collega’s tot de absolute winnaars overblijven en bekijk samen de finale. Ieder vanuit zijn eigen huiskamer maar toch gezamenlijk online via onze livestream. Proost na afloop op een geslaagde dag (of dagdeel, of weekend/week, alles is mogelijk) en zorg zo dat jullie op een originele manier met elkaar verbonden blijven in coronatijd. Tip: ook superleuk als unieke online kerstborrel of online nieuwjaarsborrel.

Meer weten? Of een vrijblijvend voorstel ontvangen?

WePlay Esports is dé aanbieder van online teambuilding van Nederland en België