coronaproof teamuitje

Coronaproof teamuitje organiseren? Door de aangescherpte maatregelen is een teamuitje, bedrijfsuitje of teambuilding met je collega’s momenteel niet goed haalbaar. Tenzij jullie coronaproof uitje online wordt gehouden natuurlijk! Geen videocall waar je er al zoveel van hebt: wij organiseren een tof online event voor jou en je collega’s!

Coronaproof teamuitje of bedrijsuitje organiseren

Teamuitjes en bedrijfsuitjes zijn momenten om naar uit te kijken. Samen lol maken buiten het werk om, jullie band versterken, elkaar beter leren kennen en werken aan de teamspirit. Maar in coronatijd zijn de mogelijkheden voor fysieke coronaproof uitjes beperkt. Alleen een online bedrijfsuitje of online teambuilding is 100% veilig. Maar hoe voorkom je dat dit geen herhaling wordt van de videomeetings die je normaal gesproken ook al met je collega’s hebt?

 

Online event met jouw team: FIFA, Formule 1 en Fortnite

WePlay Esports helpt jou bij het organiseren van een onvergetelijk online evenement voor het hele team of zelfs voor meerdere filialen van het bedrijf. Wij organiseren online game toernooien, helemaal afgestemd op de doelgroep. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een online of hybride FIFA toernooi, een online Formule 1 event of een online Fortnite evenement.

Wij brengen voorgeïnstalleerde PlayStations en PlaySeats naar kantoor of bij medewerkers thuis en zorgen voor promotiemateriaal, handleidingen en de livestream. We beschikken over de allerbeste professionele apparatuur. Onze online eventmanagers begeleiden het toernooi, leveren live commentaar bij finalerondes tussen de beste spelers en zorgen natuurlijk voor de sfeer!

Hoe ziet een online coronaproof teamutije eruit?

Wij brengen voorgeïnstalleerde PlayStations en Playseats naar kantoor of bij medewerkers thuis en zorgen voor promotiemateriaal, handleidingen en de livestream. We beschikken over de allerbeste professionele apparatuur. Onze online eventmanagers begeleiden het toernooi, leveren live commentaar bij finalerondes tussen de beste spelers en zorgen natuurlijk voor de sfeer!

Online evenement geschikt voor kleine en grote teams​

Zo creëren we voor jouw team of bedrijf een online evenement dat gegarandeerd coronaproof, super origineel, lekker uitdagend en een beetje competitief is. Het event kan een dagdeel, een weekend of zelfs een maand in beslag nemen waarbij zelfs meerdere filialen of teams het tegen elkaar kunnen opnemen verspreid over aantal weken. Kleinschalig kan ook: dan organiseren we een online event van een dag of een dagdeel, dat gecombineerd kan worden met een online borrel of bijvoorbeeld een bestelbon waarmee alle deelnemers na de poulefase eten kunnen laten thuisbezorgen.

Bekijk hier de cases van bedrijven die je voorgingen.

Je ziet het: een 100% coronaproof teamuitje hoeft absoluut niet saai te zijn. WePlay Esports organiseert een tof event waar jullie nog lang over napraten!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bespreek je wensen en vragen met ons en neem contact op!

WePlay Esports is dé aanbieder van coronaproof teamuitjes van Nederland en België