FIFA toernooi Stichting Oranjedag Veenendaal

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Word jij koning FIFA?

Als alternatief voor het gecancelde schoolvoetbal toernooi, organiseert Stichting Oranjedag Veenendaal hét Veenendaalse FIFA toernooi. Op 22 en 23 april staan de poule- en knockout fase op het programma.

Op 26 april spelen we de halve finale en de finale. Wie wordt de beste FIFA 22 speler? Volg de finale via een livestream met commentaar van onze host. We spelen voor mooie geldprijzen, die oplopen tot €100!

Overzicht

INSCHRIJVEN
Schrijf je in voor het toernooi. Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met daarin de link van de Discord.
CHECK-IN
22 april, 19:15
De check-in begint 45 minuten van tevoren.

Let op: als je niet ingecheckt bent, kun je niet mee doen aan het toernooi!

KICK OFF
19:50
Join de Discord om alle informatie over het toernooi te krijgen. Via deze chat kom je ook in contact met alle andere deelnemers.
POULEFASE
20:00 - 23:00
Je wordt ingedeeld in poules van vier en we spelen met dubbele ontmoeting. De nummers 1 en 2 plaatsen zich voor de volgende ronde.
KNOCK-OUT FASE
23 april, 18:00 - 19:30
Nu wordt het echt spannend, in de knock-out fase is het alles of niets! Is dit jouw eindstation of stoom jij door naar de halve finale?
FINALEDAG
26 april, 19:30 - 21:30
De halve finale en finale worden op locatie gespeeld op groot scherm, met commentaar van onze host. Wie kan de druk aan en kroont zich tot winnaar?

Veelgestelde vragen

Schrijf je hierboven in. Je ontvangt alle informatie per mail. Join hier alvast onze Discord zodat je op de hoogte blijft van het event.

We spelen op de PlayStation 4.

In de handleiding vind je alle informatie. Hierin wordt uitgelegd hoe je een wedstrijd moet opstarten en waar je jouw score invult. Lees deze handleiding goed door, zodat je je tijdens het toernooi alleen maar hoeft te focussen op het gamen!

Join onze Discord, daar kun je met jouw vraag terecht bij onze eventmanagers en andere deelnemers.

Handleiding

Discord

Inschrijven