Online FIFA toernooi

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

De esporter van Vijfheeren
landen

Op 30 december staat het online FIFA toernooi op het programma. Inwoners van gemeente Vijfheerenlanden gaan uitmaken wie de beste FIFA-speler van 2021 wordt. De finale kun je volgen via onze livestream met commentaar van onze host. 

Overzicht

INSCHRIJVEN
Inschrijven kan tot 29 december.
Schrijf je in voor het toernooi. Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met daarin de link van de Discord.
CHECK-IN
30 dec, 13:15 - 13:45
Zo bepalen we het aantal actieve deelnemers.

Let op: als je niet ingecheckt bent, kun je niet mee doen aan het toernooi!

KICK OFF
30 dec, 13:50
Join de Discord om alle informatie over het toernooi te krijgen. Via deze chat kom je ook in contact met alle andere deelnemers.
POULEFASE
30 dec, 14:00
Je wordt ingedeeld in een poulefase, waarbij je een dubbele ontmoeting speelt. De beste spelers kwalificeren zich voor de finaledag.
KNOCK-OUT FASE
31 dec, 14:00
Nu wordt het echt spannend, je neemt het op tegen de beste spelers van het toernooi. Lukt het jou om de finale te bereiken?
FINALE
Wie wordt de esporter van gemeente Vijfheerenlanden ? De finale kun je volgen via de livestream met commentaar van onze host!

Veelgestelde vragen

Klik hier om je in te schrijven. Je ontvangt alle informatie per mail. Join hier alvast onze Discord zodat je op de hoogte blijft van het event.

We spelen op de PlayStation 4.

In de handleiding vind je alle informatie. Hierin wordt uitgelegd hoe je een wedstrijd moet opstarten en waar je jouw score invult. Lees deze handleiding goed door, zodat je je tijdens het toernooi alleen maar hoeft te focussen op het gamen!

Join onze Discord, daar kun je met jouw vraag terecht bij onze eventmanagers en andere deelnemers.

Handleiding

Discord

Inschrijven