Fortnite tournament

Wil jij een Fortnite tournament organiseren op locatie? WePlay Esports is dé aanbieder van Fortnite events in Nederland en België. Of het nou gaat om een kinderfeestje, een event of een Fortnite kamp: wij nemen alles uit handen.

Fortnite toernooi organiseren

Fortnite is een ontzettend populaire game. En hoe gaaf is het als je je eigen Fortnite toernooi kan organiseren? WePlay Esports biedt hier verschillende mogelijkheden voor. Of je nou je verjaardag wilt vieren of een grootschaliger event wilt organiseren: wij denken met je mee en ontzorgen je van A tot Z.

Wat is Fortnite?

Fortnite is een online spel dat erg populair is onder kinderen. Het is een survivalgame met als doel als laatste over te blijven op een eiland. De speler die het langst weet te overleven wint dus het spel. Het spel kan alleen gespeeld worden, maar ook in teamverband. Sinds het spel is uitgebracht is het enorm toegenomen in populariteit. Het is vooral een hit onder kinderen van 8 tot 16 jaar.

Wie zijn wij?

WePlay Esports ontwikkelt events en activaties. Ook gaan wij over de uitvoering hiervan. Alle events en activaties zijn gericht op gaming en esport. Dit kan offline en online en met en zonder beweging. Sinds de oprichting in 2017 hebben we ruim 1000 events georganiseerd. Met ons team van twintig man zijn wij de grootste en bekendste aanbieder van game- en esportevents in Nederland en België.

Wat is een Fortnite tournament?

Tijdens een Fortnite toernooi neem je het op tegen elkaar in de populaire game. Wij zorgen ervoor dat er voldoende spelcomputers klaarstaan inclusief scherm zodat iedereen evenveel aan de beurt komt. Alle deelnemers komen via de creatieve mode in dezelfde spelwereld terecht en spelen dus tegen elkaar. Verder maken we er natuurlijk met promotiemateriaal een echt feest van en gaan de winnaars met een leuk aandenken naar huis.

 

Helemaal ontzorgd

Tijdens onze events zorgen wij ervoor dat jij helemaal nergens meer aan hoeft te denken. Alles is tot in de puntjes geregeld en dat begint natuurlijk al bij de voorbereiding. Daarom maken we vooraf een online inschrijfomgeving aan en krijg je een vaste accountmanager. Deze kun je bereiken voor al je vragen en hij of zij zal je ook helpen met de promotie van het Fortnite event. Op de dag zelf nemen we natuurlijk ook zo veel mogelijk uit handen. Het enige waar jij rekening mee moet houden is dat er goed internet is: minimaal 10 Mbps op locatie. De rest regelen wij. Zo zetten we de gamecases en een groot finalescherm neer en wordt de spelbegeleiding gedaan door onze eventmanagers.

 

Hoe ziet zo’n dag eruit?

Tijdens het Fortnite toernooi houden wij natuurlijk de standen bij met een iPad. Ook zorgen wij ervoor dat iedereen genoeg potjes heeft gespeeld. Gedurende het toernooi kunnen deelnemers de tussenstanden zien op een groot scherm. Punten verdienen zij door het aantal kills en de plaats waarop zij eindigen. Uiteindelijk spelen we een finaleronde. Dit doen we met de tien beste spelers op basis van de tussenstanden. De winnaars gaan naar huis met een leuke prijs tijdens de prijsuitreiking. Na het toernooi bouwen wij natuurlijk ook alles weer af en kan jij nagenieten van een onvergetelijke dag.

Fortnite feestjes en events

Fortnite feestjes en events

Fortnite is een ontzettend populaire game. Het is met name populair onder kinderen van 8 tot 16 jaar. Voor iedereen hebben we een passend event of toernooi. Of je nou op zoek bent naar leuke verjaardags-activiteiten of een event wilt opzetten op de voetbalclub: het kan allemaal.

 

Fortnite kinderfeestje

Welke Fortnite fan droomt er nou niet van een thema feestje in Fortnite stijl? Met onze events helpen wij u graag een fantastisch verjaardagsfeest te organiseren. Dit kan een kinderfeestje zijn thuis of op een andere door u gekozen locatie. Wij zorgen in ieder geval voor een onvergetelijke dag.

 

Fortnite event

Een Fortnite event voor een sportclub, vereniging of buurthuis? Ook dat is mogelijk bij WePlay Esports. Wij organiseren alles van A tot Z zodat u nergens meer aan hoeft te denken. Het leuke is dat wij ons Fortnite event in een toernooi hebben gegoten. Dat betekent dus dat je het opneemt tegen je eigen vrienden. Zo heb je in je buurthuis of (sport)club één van de meest originele activiteiten. Geloof ons, hier zal nog lang over nagepraat worden.

 

Gamen en bewegen

Ook wij begrijpen dat het vooral voor jonge kinderen erg belangrijk is om genoeg beweging te krijgen. Daarom zetten wij Fortnite in om bewegen te stimuleren. Wij brengen de game elementen van de online wereld naar het veld. Dit doen we onder andere voor scholen, overheid en sportbonden. Ook zijn esports voor deze groepen de ideale manier om een jonge doelgroep te bereiken. Het kan dus worden ingezet om sporten voor jongeren extra leuk te maken, maar ook om bijvoorbeeld gemeentelijke uitdagingen te overwinnen. Scholen kunnen er bijvoorbeeld ook voor kiezen om hun eigen event te organiseren of de jongeren te inspireren met een door ons verzorgd gastcollege of workshop.

Fortnite kamp

Zoals we eerder al zeiden vinden ook wij het belangrijk dat kinderen voldoende beweging krijgen. Daarom organiseren wij onze speciale Fortnite kampen. Zo krijgen kinderen de kans om spelelementen uit de populaire Fortnite game real life mee te maken. En daar zegt natuurlijk geen kind nee tegen. Tijdens ons Fortnite kamp stimuleren we kinderen om te bewegen met behulp van de populaire Fortnite game. Met ons programma zijn de deelnemers twee uur per dag aan het gamen en zes uur aan het bewegen. Zo spelen we real life Battle Royale in een grote lasergame area en we gooien met de ‘Gouden Scar’ (bal) bij Fortnite trefbal. Verder spelen de deelnemers op de Playstation om te strijden voor een Victory Royale. En om het Fortnite kamp helemaal compleet te maken ontmoeten de deelnemers ook nog eens een bekende YouTuber.

Het programma

Met ons programma hebben de deelnemers plezier door te gamen én te bewegen. Drie dagen lang zal bewegen namelijk in het teken staan van Fortnite. Om het echt het gevoel van Fortnite naar voren te brengen werken we met laserbattles, mooie aankleding en geweldige Fortnite-outfits. Iedere dag is er een uitgebreid programma. Iedere dag staan er weer nieuwe verassingen voor de deur. Er is in ieder geval geen ruimte voor verveling. En dat allemaal onder begeleiding van ons team en een ervaren pedagoog.

Begeleiding

Tijdens het kamp is WePlay Esports eindverantwoordelijk en specialist in game activiteiten. Met behulp van My Greatest Party en TeamAnimation zorgen wij voor een unieke belevenis. Daarbij zit natuurlijk ook pedagogische ondersteuning. Iedereen in ons team heeft ervaring met dit werk. Voor elke tien kinderen is er een begeleider aanwezig. Dat zorgt ervoor dat iedere deelnemer persoonlijke aandacht krijgt. De kennis van onze pedagoog in combinatie met de Fortniteknowhow van WePlay Esports maak het kamp veilig, uniek en vooral onvergetelijk.

Online Fortnite tournament

Omdat esports zich steeds meer verplaatst naar het online domein, organiseren wij ook online Fortnite toernooien. Zo verbinden we mensen als samenkomen even lastig is. Als thuiszittende clubleden of vrienden kan je dus toch nog op een originele manier samenkomen. Ook bij de online events nemen wij alles uit handen. Zo zorgen we voor voor-geïnstalleerde gamesets, een online omgeving, software, pr-kit met handleidingen en live commentaar van onze enthousiaste eventmanagers. Ook krijgt jouw online event een gepersonaliseerde landingspagina. Wij tillen online ontmoetingen met onze Fortnite toernooien naar een ander niveau.

De mogelijkheden voor jouw Fortnite event

Bij WePlay Esports bieden we drie verschillende pakketten aan. Deze zijn natuurlijk helemaal afgestemd op jouw wensen.

Verjaardagsfeestje

Omdat je maar één keer jarig bent, kan dat natuurlijk niet zomaar voorbijgaan. En zijn de ideeën voor het zoveelste kinderfeestje inmiddels op? Dan is een Fortnite kinderfeestje de perfecte oplossing. Dit kunnen we organiseren voor groepen van maximaal 20 deelnemers. Vooraf krijgt iedereen natuurlijk een te gekke Fortnite uitnodiging. Het hele feestje zal zo’n drie uur duren. Hierin spelen jullie allemaal tegen elkaar. Wij zorgen ervoor dat er acht Playstations met schermen aanwezig zijn en je krijgt je eigen eventmanager. Aan het einde van de dag krijgen de winnaars een leuk aandenken, maar iedereen gaat natuurlijk naar huis met een te gekke Fortnite goodie.
499,- incl. btw
 • Tot 20 deelnemers
 • 1 eventmanager
 • 8x PS4 en 32" tv
 • Fortnite uitnodiging
 • Aandenken winnaars
 • Fortnite goodie voor alle deelnemers
Populair

Fortnite event

Een Fortnite event op jouw sportclub of buurthuis? Ook dat is mogelijk! Wij organiseren een geheel verzorgd Fortnite tournament met maximaal 40 deelnemers. Uiteraard zorgen wij verder voor alle benodigdheden. Vooraf kunnen alle deelnemers zich inschrijven via een online inschrijfomgeving. Vervolgens komen wij op de dag zelf 10 Playstations met schermen neerzetten waar de deelnemers kunnen plaatsnemen. Daarbij zorgen wij natuurlijk voor een leuke aankleding doormiddel van promotiemateriaal. Dit zorgt voor een geweldige sfeer en de deelnemers krijgen het gevoel alsof ze aan een professionele wedstrijd meedoen. Het hele toernooi zal zo’n vier uur duren. In deze vier uur zijn er twee eventmanagers aanwezig om de spellen te begeleiden. Uiteraard krijgen de winnaars een leuk aandenken mee naar huis.
599,- excl. btw
 • Tot 40 deelnemers
 • 2 eventmanagers
 • 10x PS4 en 32" tv
 • 4 uur
 • Online inschrijfomgeving
 • Promotiemateriaal
 • Aandenken winnaars

Fortnite kamp

Drie dagen lang bezig zijn met je favoriete game? Dat is toch waar ieder kind van droomt. Tijdens ons Fortnite kamp staat het weekend geheel in het teken van Fortnite. Dit kamp speciaal voor kinderen tussen de 8 en 14 jaar is de plek waar gamen en bewegen samenkomen. Op een dag zijn deelnemers twee uur aan het gamen en maar liefst zes uur aan het bewegen. De deelnemers overnachten in het prachtige natuurgebied de Veluwe en worden begeleid door een enthousiast team met pedagoog. En alsof dat nog niet genoeg is komt er ook nog eens een populaire influencer op bezoek die de kinderen zeker zullen kennen. Dus wil jij mee op zomerkamp? De data voor de Fortnite kampen van 2022 zijn al bekend.
395,- incl. btw
 • Leeftijd 8 - 14 jaar
 • Enthousiast team met pedagoog
 • Overnachten op de Veluwe
 • 6 uur bewegen, 2 uur gamen
 • Populaire influencer op bezoek
Nieuw

* Alle prijzen zijn exclusief gereden kilometers.

Nog meer evenementen

Wist je dat we naar Fortnite events ook andere te gekke toernooien organiseren. Zo kunnen wij ook een FIFA toernooi organiseren waarbij deelnemers strijden om deze populaire voetbalgame te winnen. Ook organiseren wij Formule 1 race events waarbij je in de huid kruipt van een echte coureur zoals Max Verstappen.

Boek nu jouw Fortnite event

Wil jij nou jouw eigen Fortnite feestje of event? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je graag met het neerzetten van een te gek kinderfeest of een onvergetelijk event. Neem contact met ons op en wie weet organiseren wij straks voor jou een echt Fortnite event.

WePlay Esports is dé aanbieder van fortnite tournamenten van Nederland en België