Trainer Vincent wint in Oegstgeest

Trainer Vincent Nek is de verassende winnaar geworden bij het FIFA Tournament van vv Oegstgeest. Pupil Joek Nieuwenhuis moest het afleggen tegen de oefenmeester van de E1. Een zinderende finale eindigde in een 3-1 eindstand in het voordeel van Nek. Zijn Real Madrid won uiteindelijk van 10 Parijzenaren. Het PSG van Nieuwenhuis kwam nog wel op gelijke hoogte, maar kon na een rode kaart weinig weerstand bieden aan de Madrileense oorlogsmachine. De oorlogsmachine was met Ronaldo, Bale en Benzema op volle sterkte. Een Waterloo volgde voor de Franse equippe.

Ondertussen vond in de troostfinale een andere strijd plaats. Een gelijk opgaande strijd tussen Daan Jonkers en Lars Laken. Deze strijd had niks Napoleontisch. Eerder een Tachtigjarige Oorlog, waarbij het Twaalfjarige Bestand (wapenstilstand) de boventoon voerde. Een continue vrede voor beide doelen. De 1-0 viel dan uiteindelijk toch voor Laken. En zodoende werd Jonkers figuurlijk onthoofd – zoals ook Johan van Olderbarnevelt dat toen onderging – en ging hij met lege handen naar huis.

De strijd in Oegstgeest werd door iedereen op het scherpst van de snede gespeeld. Zo speelden de trainers hun onderlinge duels in Poule A. Lennart Zomer, spelend met Cambuur Leeuwarden, moest het onderspit delven. Vincent Nek, de uiteindelijke toernooiwinnaar wist zich zonder moeite te plaatsen.

Via deze weg willen wij Martijn van Dijk bedanken, die het toernooi bij vv Oegstgeest tot een succes heeft gemaakt. Tot de volgende keer heren!

De foto’s zijn ook te zien op onze Facebookpagina. Vergeet deze vooral niet te liken!

Deel dit bericht:

onze nieuwsbrief

Ontvang updates over de industrie en weplay esports

Meer nieuws