FIFA toernooi als seizoensafsluiting

FIFA toernooi op locatie

Een seizoensafsluiting is altijd een bijzonder moment voor voetbalclubs. Het is de perfecte gelegenheid om terug te kijken op het afgelopen seizoen en om vooruit te kijken naar de toekomst. Maar waarom zou je dit niet op een andere manier doen dan met een standaard barbecue of feestavond?Organiseer in plaats daarvan een FIFA toernooi voor jouw leden!

Ideaal als afsluitende activiteit

Een FIFA toernooi is de perfecte manier om het seizoen af te sluiten. Het brengt spelers, trainers en supporters samen en zorgt voor een leuke en ontspannen sfeer. Bovendien is FIFA een spel dat door iedereen gespeeld kan worden, ongeacht leeftijd of niveau. Het is dus een inclusieve activiteit waar iedereen aan kan deelnemen.

Trek nieuwe leden aan

Het mooie aan deze teambuilding activiteit is dat je het op meerdere manieren kunt inzetten. Je kunt ervoor kiezen om het toernooi alleen voor je eigen leden te organiseren, maar je kunt het ook breder trekken: zorg dat de huidige leden vrienden en/of vriendinnen meenemen. Door de WOW-factor van het toernooi maken zij op een heel leuke manier kennis met jouw voetbalclub!

Organiseer je eigen FIFA toernooi met WePlay Esports

Wil jij ook een FIFA toernooi organiseren? Klik hieronder om in contact te komen of klik voor meer informatie over een FIFA toernooi van WePlay Esports.

Deel dit bericht:

onze nieuwsbrief

Ontvang updates over de industrie en weplay esports

Meer nieuws