FIFA toernooi: dit is belangrijk

Een FIFA toernooi, wat is dat eigenlijk? Het is een toernooi dat lijkt op andere voetbaltoernooien en begint daarom ook met een poulefase. Hierbij worden de spelers gelijkmatig verdeeld over de poules.

Elke speler speelt minimaal 3 wedstrijden in de poulefase. De één of twee beste spelers uit elke poule stromen door naar de knock-out fase. De finale spelen we op een groot scherm, wat zorgt voor een waanzinnige sfeer. We bouwen iedere ruimte om tot een echte game arena waardoor het lijkt alsof je je in een echt stadion bevindt.

Hoe werkt een FIFA toernooi?

Wij bieden jou met onze toernooien de meest uitgebreide mogelijkheden om een evenement te organiseren op je voetbalclub, tijdens de vrijdagmiddagborrel, in het buurthuis of tijdens een personeelsactiviteit.

Zorgen dat we jou alles uit handen nemen, dat vinden wij belangrijk. Zo maken wij de PR-kit en de online inschrijfomgeving. Daarnaast krijg je een vaste accountmanager die je kunt bereiken als je vragen heb. Als je een bijdrage aan de deelnemers vraagt kun je samen met de extra drankomzet de investering drukken. Misschien ken je wel een sponsor die zijn of haar naam wil koppelen aan het game event.

Voor wie is een FIFA toernooi geschikt?

Een FIFA toernooi is niet alleen geschikt voor voetbalclubs, maar ook voor bedrijfsevenementen. Het is namelijk een leuke manier om aan teambuilding te werken. Wij organiseren op de dag zelf het gehele FIFA toernooi op locatie. Hierbij maken we het toernooischema en we zetten de gamecases neer. 

Onze gedreven eventmanager zorgt voor optimale spelbegeleiding. Net zoals bij een echt voetbaltoernooi, starten we met de poulefase en vervolgens vindt de knock-out fase plaats. De standen houden we bij met een iPad en wij zorgen er dan ook voor dat iedereen genoeg wedstrijden kan spelen. Na de finale ontvangt de top 3 een speciaal aandenken in de vorm van een certificaat. 

Wij hechten we veel waarde aan een goed georganiseerd toernooi. Daarom hebben we alles in huis om jouw toernooi tot een groot succes te maken. Wij zorgen ervoor dat het event op rolletjes loopt en dat de deelnemers een fantastische dag beleven.

Organiseer je eigen FIFA toernooi met WePlay Esports

Wil jij ook een FIFA toernooi organiseren? Klik hieronder om in contact te komen of klik voor meer informatie over een FIFA toernooi van WePlay Esports.

Deel dit bericht:

onze nieuwsbrief

Ontvang updates over de industrie en weplay esports

Meer nieuws