Doelpuntenspectakel bij BSC ’68

Zaterdag 14 juni was bij BSC ’68 te Benthuizen de afsluiting van het seizoen 2013/2014. ’s Ochtends vroeg waren de resten van het feest de avond ervoor nog zichtbaar; Oranje had de wereldkampioen Spanje met 1-5 verslagen! De vloer werd snel gedweild en alle tafels werden klaar gezet, zodat de strijd in Benthuizen kon beginnen.

Leden uit de A t/m D konden zich inschrijven voor het toernooi en de grote vraag was of de jongere garde goed partij kon bieden tegen de A-junioren. In de poulefase konden we hier nog weinig over zeggen, omdat toevalligerwijs de ouderen van de jongeren gescheiden waren. Wel waren er al een paar mooie affiches, spannende duels en knotsgekke uitslagen.

Na een poulefase stroomden de beste zestien door naar de knock-out fase. Hier was onder meer een familiestrijd tussen de gebroeders Splitthoff, die gewonnen werd door Job. Laatstgenoemde plaatste zich vervolgens ten koste van Lijon voor de finale. Gelukkig voor Lijoen en zijn opponent Karan is er ook een troostfinale. Een spannende wedstrijd leidde uiteinendelijk tot een 1-2 overwinning voor Job.

De finale was een finale, zoals een finale hoort te zijn. El clásico, Real – Barça, veel doelpunten, wat wil je nog meer? De finale was een strijd waarbij zowel Quincy als Job vol op de aanval speelden en iedere verdedigende fout afgestraft werd. Quincy bouwde al snel een stevige voorsprong, maar het leek er sterk op dat Job dit ongedaan ging maken. Dit lukte echter net niet en met een 6-4 eindstand op het scorebord kroont Quincy zich tot FIFA koning van BSC ’68.

Deel dit bericht:

onze nieuwsbrief

Ontvang updates over de industrie en weplay esports

Meer nieuws