UPDATE 28 SEP Gevolgen coronavirus

UPDATE 28 september Vanwege de nieuwe maatregelen verplaatsen we alle events van 28 september tot en met 18 oktober kosteloos. Over het wel of niet verplaatsen van de events in de week van 19 oktober (herfstvakantie), volgt uiterlijk 26 oktober een update.

UPDATE 23 maart Nieuwe maatregelen: alle events tot 1 juni zijn kosteloos verplaatst.

UPDATE 18 maart De onzekerheid blijft. We willen geen enkel risico nemen. Daarom verplaatsen we alle events tot en met april kosteloos.

UPDATE 15 maart Inmiddels heeft de overheid de maatregelen tot 7 april verlengd. Dat betekent dat wij de events die tot 7 april gepland staan kosteloos verplaatsen.

Het coronavirus heeft grote gevolgen voor iedereen. De overheid heeft donderdagmiddag 12 maart aangescherpte maatregelen aangekondigd. Zo worden evenementen vanaf honderd personen afgelast en is het (amateur)voetbal in elk geval tot 1 april opgeschort.

Het RIVM geeft tegelijkertijd aan dat evenementen tot honderd personen door kunnen gaan. Ook scholen blijven (voorlopig) open.

Wij willen geen enkel risico nemen. De gezondheid van onze deelnemers en van ons team is het belangrijkste.

De events die wij organiseren zijn grotendeels voor minder deelnemers dan honderd personen. Toch hebben wij in overleg met alle stakeholders besloten de events die tot 1 april gepland staan kosteloos te verplaatsen. We verplaatsen de events naar een datum binnen een redelijke termijn. Zo hopen we op een gepaste manier invulling te geven aan de impact die het coronavirus op iedereen heeft.

We blijven continue met alle stakeholders in gesprek. Uiterlijk dinsdag 24 maart beslissen en communiceren wij hoe we omgaan met de events die vanaf 1 april gepland staan.

Ben je een deelnemer? Jouw organisatie (bijvoorbeeld voetbalclub) laat weten dat het event niet doorgaat. Voor vragen over de betaling van je deelnemersbijdrage kun je bij jouw organisatie terecht. Daarnaast kan het zijn dat je een herinnering hebt ontvangen mee te doen aan het toernooi. Je kunt deze herinnering als niet verzonden beschouwen.

Wij zijn op ons algemene nummer 020-2202122 bereikbaar voor vragen. Joran en Rémon nemen als contactpersoon contact op met onze klanten om het vervolg te bespreken.

Deel dit bericht:

onze nieuwsbrief

Ontvang updates over de industrie en weplay esports

Meer nieuws