WePlay Esports en DutchGameMasters bundelen krachten

WePlay Esports en DutchGameMasters kondigen met trots aan dat zij per direct hun krachten hebben gebundeld en de bedrijfsactiviteiten op het gebied van gaming- en esportsevents gezamenlijk voortzetten. Door een participatie van WePlay Esports in DutchGameMasters gaan partijen een breed scala aan events en activaties binnen het esport- en gamedomein aanbieden richting sportbonden, overheid, (betaald) voetbalorganisaties en het bedrijfsleven.

“Deze samenwerking past perfect in de groeistrategie van WePlay Esports”, zegt Wesley Thomas, directeur en mede-eigenaar van WePlay Esports. “Wij zien esports als onderdeel van de breedtesport, zowel binnen als buiten traditionele sportstructuren. Niet alleen uit met losse events voor amateurverenigingen, maar ook met skillgames (gamen en bewegen), esportsoplossingen en een breedtesportcompetitie. Samen met DutchGameMasters trekken we op in het creëren van nieuwe kansen voor sportbonden, overheid, (betaald) voetbalorganaisaties en het bedrijfsleven.”

De afgelopen jaren zijn beide partijen sterk gegroeid. DutchGameMasters is gevestigd in het Philips Stadion te Eindhoven en heeft in de loop van de jaren een mooi klantenportfolio opgebouwd. Men werkt hecht samen met mooie klanten zoals PSV, VVV-Venlo, Schalke 04, de KNVB en vele amateurverenigingen. Daarnaast is DutchGameMasters mede-oprichter van EsportsX; het grootste esportscongres van de Benelux. WePlay Esports maakte tegelijkertijd een flinke groei door in het aantal georganiseerde events: dat waren er ruim zeshonderd in 2019 variërend van kleine events tot complete winkelvloeractivaties voor bijvoorbeeld MediaMarkt en Batavia Stad.

Tom Aerts, oprichter van DutchGameMasters: “Door deze participatie vergroten we gezamenlijk ons klantenbestand en kunnen we onze diensten en producten doorontwikkelen. Daarnaast geeft de samenwerking ons de mogelijkheid nieuwe producten te lanceren. De lancering van de GameTower is hiervan een mooi voorbeeld (www.gametower.nl). Dit is weer een toevoeging en innovatie binnen het esportslandschap, waarin we graag doorgroeien met WePlay Esports.”

Deel dit bericht:

onze nieuwsbrief

Ontvang updates over de industrie en weplay esports

Meer nieuws