Online events met kerst en oud en nieuw

Online FIFA- en Fortnite toernooien inzetten om jeugd binnen te houden? Wij vonden samen met verschillende gemeentes en partners een oplossing. In het kort:

  • 15 online esports events voor elf gemeentes en partners.
  • Meer dan 750 deelnemers geactiveerd.
  • Opbouwen van een community binnen gemeentes.
  • Middels esports bijdragen aan een oplossing voor een maatschappelijke uitdaging.


Begin december stonden veel gemeentes door het vuurwerkverbod ineens voor een grote uitdaging. De opdracht was helder: houd de jeugd zoveel mogelijk binnen en kom ze tegemoet met een tof alternatief. Onze missie, mensen bereiken, activeren en verenigen middels esports en gaming, sluit hier perfect bij aan.

Omdat de focus van WePlay Esports vanaf maart al op het online verbinden ligt, konden we snel schakelen. Met ons totaalpakket (met o.a. gepersonaliseerde landingpages, e-mail automations en PR-kits, toernooibegeleiding, handleidingen en een livestream met commentaar) ontzorgden we de gemeentes volledig zodat hun focus alleen op het bereiken van deelnemers lag.

Met succes: in de laatste week van december organiseerden we 15 online esports events en activeerden we hiermee meer dan 750 deelnemers. Mooi om esports te laten bijdragen aan de oplossing voor een maatschappelijke uitdaging.

In de media:

RTL Nieuws

De Gelderlander

Algemeen Dagblad

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

onze nieuwsbrief

Ontvang updates over de industrie en weplay esports

Meer nieuws

Zorg dat je niks mist

Wij houden je op de hoogte van onze events en de laatste trends en ontwikelingen op gebied van esports.