WePlay Esports neemt DutchGameMasters over

Na een jaar intensief te hebben samengewerkt, neemt WePlay Esports DutchGameMasters definitief over. Door de overname verstevigt WePlay Esports haar positie binnen het esports- en gamedomein waarbij de focus ligt op het organiseren van evenementen. Met de toevoeging van DutchGameMasters aan het portfolio, is WePlay Esports nog beter in staat game- en beweegevents aan te bieden richting sportbonden, overheid, (betaald) voetbalorganisaties en het bedrijfsleven.

“De overname van DutchGameMasters past bij onze ambitie ons eventaanbod uit te breiden”, zegt Wesley Thomas, directeur en mede-eigenaar van WePlay Esports. “Wij zien een toenemende vraag naar events waarbij gamen en bewegen samenkomen. Wij zijn met deze overname nog beter in staat te anticiperen op deze trend en wij denken met deze overname de vraag naar gamen en bewegen sterker te beantwoorden. Dat doen we bijvoorbeeld door de FIFA skillgames en de gamekampen door te ontwikkelen. Daarnaast kunnen wij de sportclubs die al klant zijn bij DutchGameMasters samen met onze huidige klanten nog beter gaan voorzien met een propositie die we begin september lanceren.”

Het afgelopen jaar hebben partijen intensief samengewerkt. Zo nam WePlay Esports een groot deel van de uitvoering van de events van DutchGameMasters op zich. Tegelijkertijd richtte DutchGameMasters zich op de ontwikkeling van innovatieve esportsproducten met de Gametower tot gevolg. Een structurele samenwerking lag daarmee in de lijn der verwachting.

Tom Aerts, oprichter van DutchGameMasters: “Door de overname kan WePlay Esports het merk DutchGameMasters verder uitbouwen. In verband met de groei van onze ondernemingen VRinSCHOOL en VRinWORK, is dit een mooi moment bij DutchGameMasters naar de achtergrond te treden. Ik kijk met trots terug op wat we met DutchGameMasters hebben bereikt. In de komende periode focus ik me op VRinSCHOOL en VRinWORK waarmee we vanuit ons nieuwe Education Centre verder aan specifieke trainings- en educatie-oplossingen rondom Virtual Reality bouwen.”

Deel dit bericht:

onze nieuwsbrief

Ontvang updates over de industrie en weplay esports

Meer nieuws