Dit is de nieuwe bondscoach van E_Oranje 🦁

Renzo Oemrawsingh is de nieuwe E_Bondscoach van E_Oranje. De 28-jarige Hoornaar is de opvolger van Koen Weijland, die twee jaar geleden mede aan de basis stond van de start van E_Oranje. Met Oemrawsingh wil E_Oranje op tactisch en technisch vlak een nieuwe stap maken om in de toekomst mee te kunnen doen om de prijzen.

Als nieuwe E_Bondscoach zal Oemrawsingh – anders dan Weijland voor hem – meer verantwoordelijkheid dragen voor de totstandkoming van de selectie van E_Oranje en het technische en tactische aspect van E_Oranje.

Geschiedenis

Renzo is niet onbekend in de wereld van FIFA van esports: hij kwam in de eDivisie uit voor Fortuna Sittard en Vitesse en is onderdeel van Team Gullit. De afgelopen tijd kwam de focus steeds meer op coachen. Oemrawsingh: “De esportscommunity verandert voortdurend en de verschillen tussen de professionele esporters worden steeds kleiner. Daarom ben ik op zoek gegaan naar details waarmee je invloed kan uitoefenen om beter te presteren, zoals analyses, spelsystemen en wedstrijdpatronen. Als E_Bondscoach ga ik mijn best doen om een programma te ontwikkelen, met als doel met E_Oranje altijd op een eindtoernooi te staan en om de prijzen te spelen.”

Organiseer je eigen FIFA toernooi met WePlay Esports

Wil jij ook een FIFA toernooi organiseren? Klik hieronder om in contact te komen of klik voor meer informatie over een FIFA toernooi van WePlay Esports.

Deel dit bericht:

onze nieuwsbrief

Ontvang updates over de industrie en weplay esports

Meer nieuws