FIFA 23 verbreekt verkooprecord

Electronic Arts beweert dat FIFA 23 een recordlancering kende wat betreft het aantal spelers in de eerste week.

FIFA 23 trok meer dan 10,3 miljoen spelers in de eerste week dat het spel beschikbaar was. Ter vergelijking: in een vergelijkbaar persbericht over de “recordbrekende lancering van FIFA 22” vorig jaar stond dat 9,1 miljoen spelers het spel in de 10 dagen na de release hadden gespeeld.

“De reacties van onze fans zijn ongelooflijk en we zijn blij dat onze community in recordaantallen met hun favoriete spelers en teams in FIFA 23 speelt”, zegt Nick Wlodyka.

“Met de wereldkampioenschappen voor mannen en vrouwen en spannende updates van onze voetbalcontent voor vrouwen in de game, zijn we nog maar net begonnen om spelers de meest authentieke en meeslepende ervaring ooit te bieden.”

FIFA lancering bij MediaMarkt

Wist je dat wij voor MediaMarkt voor de lancering van FIFA 23 het grootste toernooi van de BeNeLux hebben georganiseerd? Geen wonder dat het spel dus zo populair is.. 😉

Organiseer je eigen FIFA toernooi met WePlay Esports

Wil jij ook een FIFA toernooi organiseren? Klik hieronder om in contact te komen of klik voor meer informatie over een FIFA toernooi van WePlay Esports.

Deel dit bericht:

onze nieuwsbrief

Ontvang updates over de industrie en weplay esports

Meer nieuws