Online borrel organiseren? Zó maak je het onvergetelijk!

Online borrel organiseren? Een digitale borrel met collega’s of vrienden is dé trend van 2020. We werken immers veel thuis, zijn niet allemaal op kantoor voor de vrijdagmiddagborrel en houden alles zo 100% coronaproof. Maar eerlijk is eerlijk; na een paar online vrijmibo’s is de nieuwigheid er wel vanaf. Hoe zorg je ervoor dat jouw online borrel leuk én verbindend is voor thuiswerkende collega’s? En hoe creëer je een sterkere band tussen mensen in een periode van thuisisolatie?

Versterk de band tussen thuiswerkers: van online borrel naar online event!

Versterk de band tussen thuiswerkers: van online borrel tot online event! Online borrelen is eventjes gezellig, maar de animo wordt langzaam minder. Terwijl die vrijmibo met collega’s (of de zamibo met vrienden of familie) juist bedoeld is om jullie band hechter te maken. Dé manier om alle collega’s weer enthousiast te krijgen? Maak van jullie digitale borrel een online event!

Weg met die saaie videocalls!
WePlay Esports is al jarenlang koploper in de organisatie van online evenementen. Wij verbinden mensen door middel van esports. Als het niet mogelijk is om als groep op locatie bij elkaar te komen, waarom dan niet veilig en coronaproof online? Dat hoeft zeker geen saaie videocall te worden, waar je er al zoveel van hebt. Wij zorgen voor een compleet verzorgd online evenement waarbij jullie de uitdaging met elkaar aangaan. Origineel, ludiek, leuk én verbindend! 

Online borrel met FIFA, Fortnite of Formule 1

Hoe we dat aanpakken? Eerst maak je een keuze: wordt het een online FIFA toernooi, Fortnite of Formule 1? We zorgen voor voorgeïnstalleerde PlayStations 4 of PlaySeats op verschillende locaties, zoals bij de mensen thuis. We creëren een online omgeving, zorgen voor handleidingen en onze online eventmanagers staan klaar voor hulp op afstand en commentaar bij de livestream van de finale. Professioneel en tot in de puntjes geregeld.

Bekijk onze cases van Central Point en Dell en adviesbureau Goudappel Coffeng voor het succesvolle resultaat.  

Maatwerk, professionele begeleiding en de beste apparatuur

Alle online borrels en events die WePlay Esports organiseert zijn maatwerk. Of je nu 10, 50 of 500 mensen met elkaar wilt verbinden. Eén team of meerdere teams / filialen. Een dagdeel de tijd hebt of het evenement juist wilt spreiden over een hele maand (Tip: organiseer een december eports-maand ter vervanging van de online kerstborrel of nieuwjaarsborrel). Ons enthousiaste team regelt het voor jullie!

We beschikken over de beste, professionele apparatuur, een flinke dosis creativiteit, veel flexibiliteit en een ongelimiteerde hoeveelheid enthousiasme om jouw groep te begeleiden, stimuleren én verbinden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

WePlay Esports is dé aanbieder van online bedrijfsuitjes van Nederland en België