Djoeri van Zoest wint in Gouderak

Passie en strijd in Gouderak, Djoeri heeft tot tweemaal penalty's nodig maar overtuigt in finale

Djoeri van Zoest is de onbetwiste winnaar van het FIFA toernooi bij vv Gouderak. Hij won met 3-0 van Mark Meewezen. Derrek Schorrel werd uiteindelijk derde.

Nadat Van Zoest binnen 30 minuten soeverein met 3-0 aan de leiding ging, werd zijn tegenstander Meewezen geen moment gevaarlijk weer. Spannend was het wel. Want het had niks gescheeld of Van Zoest had al eeder naar huis gemoeten. Zowel in de kwart finale als in de halve finale was zijn Barcelona de sterkste vanaf de 11-meter stip. Van Zoest had in de finale echter geen seconde last van dezelfde spanning. De loterij bleef Meewezen bespaard. Zijn Real Madrid kwam er niet aan te pas.

Derrek Schorel werd derde ten koste van Robbin van Vliet. Nadat beide heren met een 1-1 stand de kleedkamers ingingen, werd de wedstrijd pas in de 84e minuut beslist. Hoe kon het dan ook anders dat Schorel met Bayern München speelde..

De schitterende bokaal kwam uit handen van Mark Quak, die tezamen met Niels Twigt de inschrijvingen regelde. Mannen bedankt, en tot volgend jaar!

Reageer